9 svar på ”10 saker du kanske inte visste om mig”

 1. Intressanta faktan! Du verkar ha en himla tur ibland!
  Och vitlöksdipp <333 måste prova ^^ iaf om du gillar vitlök som jag.

  sv: ^^ Varsågod, eller va man ska säga, egentligen tack för alla dina fina kommentarer ^^ blir alltid glad <3

  Svara
 2. Du är så SÖT! <3
  Saknar dig, förlåt för att jag inte hörde av mig nu i veckan, Hannes åkte hem igår och så har det varit stressigt med den här Ibilityskiten och jobbigt att lära sig att gå upp sju istället för 12-14:00 utan nedtappning, hahah.. Men nästa vecka kan jag vilken dag som helst efter 12:00, vilken dag passar dig bäst? 🙂 :*

  Svara
 3. vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har….allt är så samspelt på bloggen…designen, inläggen mm….jag är riktigt imponerad….upptäckte din blogg via facebook, en kompis skrev om den, föresten,hoppas du gillar min blogg på facbook också https://www.facebook.com/pages/Classes-lilla-blogg/143702972315095

  Svara

Lämna en kommentar