2 veckor på Concertan, blodtrycket och pulsen

Morgonen startade med två möten på rak ute i Mörby som en ”rolig” start på lovet. Först så träffade jag min psykolog och en halvtimme efter så fick jag träffa läkaren, jag försov mig såklart så det blev inte så mycket tid till DBTn. Mitt blodtryck verkade se bra ut men pulsen var lite för hög. Blodtrycket har den här veckan sänkts från 120 till 115 och pulsen har ökat från 90 till 92. Lite för högt tydligen men hon trodde mest att det beror på att jag är allmänt nervös och frågade om jag inte alltid har hög puls. Det är ingenting som jag har någon koll på alls men jag kan inte säga att den känns högre sedan jag började med Concertan. Om det är någon där ute som kan något om det här så får den personen ifråga gärna skriva en lite kommentar, jag fattar ju ingenting av det där! Blodtrycket ligger alltså på 115/70 och pulsen på 92. Jag började idag på 54mg och jag hoppas att inte pulsen går upp ännu mer, även fast jag inte känner av det så mycket så kanske det inte är så bra ändå. Fast jag tror dock att pulsen mest beror på stress.

Sedan jag började med Concerta så har jag känt mig piggare och fått mer lust till saker. Jag känner ingen enorm och konkret förändring utan känner mig mer vaken på ett naturligt sätt. Det är svårt att sätta fingret på det hela men jag mår helt klart bättre nu än innan. Det bästa av allt är dock att jag vid få tillfällen har känt mig nästan mätt när jag har ätit, helt otroligt!

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Carolin

  Det är jätte mysigt! 🙂 vill du följas genom bloglovin? 🙂

 2. Celine

  Skönt att höra 🙂 Det är bra här också! Vad ska du hitta på i påsk då?

 3. Celine

  Hahha ok 😉 Nä firar nog bara min födelsedag och äter godis 🙂

 4. Micaela

  SV: Ja, känns som det var vinter i ett år eller nåt sånt? Haha 🙂

 5. Micaela

  SV: Nu får vi bara hoppas på att det inte börjar snöa i maj igen 😉

 6. Linnea.

  När jag började med Concerta och senare med strattera så har min puls och blodtrycket stigit. Blodtrycket ligger alltid runt 120/80 och pulsen på 98 och ibland mer. Så har det varit länge men hoppas det blir lite bättre för dig 🙂

 7. sofia

  Fin blogg =) och jäte söt måste jag också få säga:)

  Kolla gärna in min blogg och kommentera gärna =)

Lämna ett svar