25 December

Copyright@Ninni Undén

Här har ni en del av mina fina julklappar! Jag kände mig riktigt bortskämd när vi delade julklapparna men jag tänker inte ljuga och säga att jag inte tyckte om det. Att vara både yngst och tjej har sina fördelar ibland. Jag var mest lite besviken på mig själv som inte hade lyckats köpa så många julklappar eller något som var väluttänkt. Det är tanken som räknas och blablabla men jag tycker att det är kul att även kunna skämma bort andra ibland, men i år stod det helt tomt i huvudet. Julafton var inte den roligaste julaftonen vi har haft precis. Jag var lika trött som jag har varit de senaste dagarna och kände mig som en zombie, en viss person kunde som vanligt inte hålla käften en endaste gång under hela dagen och självklart kom politik upp på tal. Det där diskussionsämnet som jag hatar efter att få höra om det varenda dag i ett par år nu. Ärligt talat, om du inte kan ”diskutera” utan att skrika så betyder det bara att du helt enkelt inte har några bra argument men är för självgod och vidrig för att sitta ner och lyssna på andra. Ingen lyssnar mer på någon för att man skriker utan istället får man en stämpel i pannan där det står ”själviska vider”, punkt. Tack för att du förstör allas tillvaro och river upp en stor reva mellan mig och min familj. Jag får ju aldrig prata med dom när du är i närheten och jämt ska starta bråk av allt.

Arg tjej är arg. Men det är bara dags att gå vidare och sluta vara så långsint som alla säger, vilket mer betyder att jag ska vara tyst och acceptera att bli nedtrampad som den lilla insekt jag är. Det var inte tänkt att jag skulle skriva ett sånt negativt inlägg men det var skönt att få ut åtminstone en tusendel av vad jag egentligen vill säga.

Vad jag fick i julklapp: Två grymt snygga tjocktröjor, en extern hårddisk med 2 TB, Naga Razer Gaming Mouse (Yaaay!), en kalender från katthemmet, choklad, pengar, pajbok, boken ”Kloka råd och huskurer”, bartenderbok, en shaker, en urmysig filt,strumpor, trosor, handvärmare, handduk, leggings, hårmask, benvärmare, tvål, värmeflaska, träningshandskar mm.

Hur var er julafton? Fick ni något kul?

5 svar på ”25 December”

  1. Antar att Razor gaming mouse och hårddisken var höjdpunkter =) Själv kör jag med Logitech MX 512 och med diod- helt frivilligt =)… hade faktiskt en riktig bra spelmus som jag inte använde eftersom det var en helt fel känsla på den. Iaf så ska jag skaffa typ 5 st MX 512 så länge dom säljs för att ha på lager- dom håller vanligtvis runt 5 år om man spelar rätt så mycket =)

    Ha en bra fortsättning på Jul =)

    Svara

Lämna en kommentar