Fullspäckad dag

Copyright@Ninni UndénIdag har jag verkligen haft en helt fullspäckad dag! Först på morgonen åkte jag in till Fridhemsplan och träffade min husläkare som sa att jag har fått en jättefin och frisk hud och behöver därför inte boka något nytt möte. Efter att haft problem med inflammerade finnar och sår i hela ansiktet känns det galet bra att få höra det. Jag får fortfarande utbrott då och då men i helhet så mår min hud bra nu. Efteråt besökte jag mormor och morfar som bor bara några minuter bort och hade det lika trevligt som vanligt. Jag åkte därifrån lite rikare och med kokboken ”kyckling på fredag”. Underbara människor. ♥

Efter en stund var jag tvungen att åka tillbaks till Åkersberga för nästa möte. Jag var på Ilsa och pratade om arbete VS sysselsättning och lite om vad jag ska göra i framtiden. Jag vill egentligen skaffa ett riktigt arbete men jag vet inte vilket yrke eller hur jag ska klara av det. Min snälla handledare skjutsade mig sedan vidare till Alceahuset där jag gick på mitt tredje möte och träffade min läkare för ett nytt läkarintyg då min aktivitetsersättning snart går ut. Dagen tog inte slut efteråt. Sedan var jag bjuden på middag borta i Skonaren, gruppboendet som min lägenhet hör till, eftersom att verksamheten firade 10 år. Alla från boendestödet var där och de flesta så kallade kunder likaså. Det var lite nervöst men jag är ändå glad att jag gick.

Det blev Tacos och glasstårta till efterrätt! Så gott och så skönt att slippa laga mat. Vid 18.00 var jag dock tvungen att gå och fixa tvätten och fick strax efter lite hjälp hemma av boendestödet. Swoosh så var den dagen och kvällen borta! Är det dags att sova nu? Jag är verkligen inte van vid att göra så många olika saker på en dag men trots att det var utmattande har jag haft rätt kul. Jag borde egentligen vara såhär aktiv nästan hela tiden men det är så svårt att få sig själv att ta tag i saker.  Nu vet jag i alla fall att jag  kan klara av det utan att känna mig helt döende. Och att jag faktiskt kan ha så pass kul som jag har haft idag.

Lite kattbilder från min instagram där jag heter Ninjapuff, såklart.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Johanna Sparv

    Åh va härligt med en sådan dag, och va skönt att du inte behöver boka ny tid för din hud (eller vad man säger hehe). 😀

Lämna ett svar