9 November, en trumpen dag

Copyright @ Ninni Undén || 9 November, en trumpen dag

9 November, en trumpen dag. Ja… Vad ska man säga? Den här dagen har varit allt annat än munter. Den börjar med att de säger på tv att Trump leder och troligtvis kommer och vinna, vilket han även sedan gör. Jag vet inte om Clinton är världens ängel själv men jag kan ju inte säga att Trump står så särskilt högt upp på min lista. Han verkade inte stå så högt i andras ögon heller så det var lite chockerande för mig personligen att han vann. Visst för att amerikaner vill ha något nytt men seriöst… Hur ska man kunna ta en man som Donald Trump på allvar egentligen? Det hela känns som ett skämt för det är precis så som jag ser honom när han talar, ett skämt. ”Just grab them by the pussy” är mitt favoritcitat… eller inte.

Snökaoset hade smugit sig på under natten och när jag vaknade låg det ett tjock täcke över marken. Självfallet så blev det förseningar redan på morgon och vi fick vänta ett tag i Kulla vägskäl innan 670an kom. Bussen var smockfull då tidigare bussar hade uteblivit och inget av det här informerades på SLs app. Som det i princip aldrig någonsin gör när det gäller mina bussar av någon anledning. Tydligen hade en buss i Vaxholm hamnat på tvären så bussen gick bara till Eriksövägen för att sedan vända. Det var inte heller busschauffören så särskilt tydlig med. Jag kom till jobbet sent och allt hamnade på efterkälken. Vi kom ikapp rätt bra men sedan så uteblev två volontärer som inte kunde ta sig någonstans på grund av all snö. Den här dagen tyckte tydligen inte att det var tillräckligt utmanande så vi fick dessutom en översvämning i tvättrummet då röret hade hoppat ut på fel plats. Jag hade ju inget bättre för mig så det var absolut ingen stress att stå och moppa upp flera hinkar med vatten….

Sen blev såklart ALL busstrafik i norrort inställt. Precis som det blev i nästan hela Stockholm. Jag har tur som har en sån underbar mamma som dessutom kan köra på snöhalka till skillnad från andra. Men jag kände mig såklart jäkligt trumpen när jag kom hem mycket senare än vanligt. Hela dagen tycktes gå fel på alla sätt och vis. En katt sket på golvet mitt i städet bara för att dessutom. BARA FÖR ATT. Man blir ju lite less när det verkade som att det skulle hända någonting hela tiden. Jag ska kanske inte klaga då andra har haft det så mycket värre än mig idag men va fan, jag måste få grina lite.

Och jag kommer nog att haka fast på ordet ”trumpen” nu… Min humor är ju så otroligt bra!

Spara

Spara

Lämna en kommentar