A day greater than yesterday!

Var på möte hos Ilsa idag, en kommunal insats som arbetar med människor som har autism, asperger eller är utvecklingsstörda. Jag kom dit för att få information om dem och vad de kan göra för mig om jag väljer att börja där efter årsskiftet när jag är klar med kurserna. Min förväntan på dem var inte så stor men det kändes verkligen bra efteråt. De jag fick prata med var otroligt trevliga, omtänksamma och uppmuntrande. Jag tror faktiskt att jag ska börja där sen och få en praktikplats på mina krav. Jag får välja själv hur många dagar och timmar i veckan jag ska jobba samtidigt som jag hamnar på en plats som kan tänkas passa mig medan jag får stöd från dem på Ilsa. Det känns ganska otroligt att jag kan få så mycket hjälp som de erbjuder och att de faktiskt är villiga att anpassa sig efter mina behov och ingen annans. Jag kände mig oerhört positiv efter mötet med dem.

Senare på eftermiddagen träffade jag min kontaktperson, fikade och prövade på Fuego. Förvånansvärt blev jag inte ett dugg trött eller andfådd så min kondition verkar har förbättrats mer än vad jag tror (Fick förresten beröm på gymmet igen den här veckan, te hee). Men att kunna hänga med i rörelserna var en annan femma. Motoriken och koordinationen är fortfarande rätt så dålig och min kropp är fortfarande alldeles för stel. Det var lite läskigt och skämmigt att dansa inför andra trots att jag stod längst bak i hörnet men det gick helt okej. Min kontaktperson verkar vara helt rätt för mig. Hon är väldigt social, otroligt rolig och verkar vara rätt så omtänksam. När jag fick reda på att hon älskar julen lika mycket som jag kunde jag inte låta bli ett ge ett stort leende tillbaks. Hon vill gå på julmarknader med mig, baka lussebullar, bjuda på glöggfest och göra sånt som jag tycker är jättekul. Hur bra är inte det? Jag har skämtat lite med vänner om att jag skulle bli helt förkrossad om jag var en kontaktperson och den jag skulle vara med inte gillade mig, men nu oroar jag mig att det ska vara tvärtom… Åh, dumma tankar! Jag hoppas att hon tycker om mig lika mycket som jag tycker om henne.

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. || mannen som kan pr

  Roligt att din kondition märkbart förbättrats 🙂

  Sv: Hur gammal är hon? 🙂

 2. || mannen som kan pr

  Sv: Jag har läst inlägget om och om igen – och jag kan bara inte begripa hur jag kunde få det till att du hade en dotter 😛

  Jag måste vara väldigt trött och aningen smålullig 😛

 3. || mannen som kan pr

  Sv: Ja, jag hade nog behövt det – men konstigt nog är jag nästan sugen på att gå ut och fixa lite i förrådet 😛

 4. || mannen som kan pr

  Sv: Ja, lite sent är det allt – men samtidigt så har jag mycket att göra 😛

 5. || mannen som kan pr

  Sv: Ja, visst är det en dag i morgon också – men jag hoppas på att kunna fortsätta med mitt staketbygge då 😛

  Dock hade man helst önskat att man haft tillgång till en dräng! 😛

 6. Yolanda

  Verkligen kul att du trivs med din kontaktperson!

  KRAM

 7. camilla

  klart hon tycker om dig 🙂
  Hur mår du idag?

  ÅÅ låter mysigt 😀 idag har jag vart o tränat och nu väntar lite plugg:/ xD

 8. Mel

  Det är jag säker på att hon gör!

Lämna ett svar