A day greater than yesterday!

Var på möte hos Ilsa idag, en kommunal insats som arbetar med människor som har autism, asperger eller är utvecklingsstörda. Jag kom dit för att få information om dem och vad de kan göra för mig om jag väljer att börja där efter årsskiftet när jag är klar med kurserna. Min förväntan på dem var inte så stor men det kändes verkligen bra efteråt. De jag fick prata med var otroligt trevliga, omtänksamma och uppmuntrande. Jag tror faktiskt att jag ska börja där sen och få en praktikplats på mina krav. Jag får välja själv hur många dagar och timmar i veckan jag ska jobba samtidigt som jag hamnar på en plats som kan tänkas passa mig medan jag får stöd från dem på Ilsa. Det känns ganska otroligt att jag kan få så mycket hjälp som de erbjuder och att de faktiskt är villiga att anpassa sig efter mina behov och ingen annans. Jag kände mig oerhört positiv efter mötet med dem.

Senare på eftermiddagen träffade jag min kontaktperson, fikade och prövade på Fuego. Förvånansvärt blev jag inte ett dugg trött eller andfådd så min kondition verkar har förbättrats mer än vad jag tror (Fick förresten beröm på gymmet igen den här veckan, te hee). Men att kunna hänga med i rörelserna var en annan femma. Motoriken och koordinationen är fortfarande rätt så dålig och min kropp är fortfarande alldeles för stel. Det var lite läskigt och skämmigt att dansa inför andra trots att jag stod längst bak i hörnet men det gick helt okej. Min kontaktperson verkar vara helt rätt för mig. Hon är väldigt social, otroligt rolig och verkar vara rätt så omtänksam. När jag fick reda på att hon älskar julen lika mycket som jag kunde jag inte låta bli ett ge ett stort leende tillbaks. Hon vill gå på julmarknader med mig, baka lussebullar, bjuda på glöggfest och göra sånt som jag tycker är jättekul. Hur bra är inte det? Jag har skämtat lite med vänner om att jag skulle bli helt förkrossad om jag var en kontaktperson och den jag skulle vara med inte gillade mig, men nu oroar jag mig att det ska vara tvärtom… Åh, dumma tankar! Jag hoppas att hon tycker om mig lika mycket som jag tycker om henne.

10 svar på ”A day greater than yesterday!”

Lämna en kommentar