A fast little update for you guys.


Tränat – Plockat i ordning papper – Städat LITE i rummet – Rensat svamp – Skrivit en önskelista på 16 böcker som jag vill ha... = Min ljuvliga dag. Som ni ser har jag inte gjort så mycket men det var faktiskt behövligt. Ibland, eller rättare sagt ofta, behöver jag händelselösa dagar hur tråkiga de än är. När man väl har blivit utbränd och söndertrasad av stress behöver man mycket tid till att på sitt sätt lindra det hur tufft det än må vara. Därför känns det skönt att jag inte har något stort att göra varje dag så att jag slipper hamna i ännu fler stressituationer. Tyvärr är även rastlösheten ett stressmoment för mig, vilket gör det hela mycket svårare och gör det mer komplicerat att balansera. Därför passar jag på att gå i skogen nu när jag väl kan. För mig är det både avslappnande och roligt att plocka svamp likväl som att läsa en bra bok man har fastnat för. Jag har några få saker som håller vikten jämn så det gäller att jag utnyttjar det. Sorgligt nog har jag inte råd med att köpa böcker men men…  i Oktober löser sig förhoppningsvis den biten.

Nej nu ska jag gå och tvätta ur olivoljan ur håret! Jag tycker lite synd om min kära läsare som bara får ett tråkigt inlägg från mig, igen. Förlåt! Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om så det blir oftast om min tråkiga vardag. I need some insperation and I need it now. Och oroa er inte, min labret sticker inte ut sådär mycket irl.

Lämna en kommentar