Äcklig och motbjudande

Min mage är svullen och stor, ångesten bryter ut och jag vill inget hellre än att bara spy ut allt mitt innehåll. Jag slukas av vidrigheten och kvävs av min egen stinkande odör. Orden flyger igen så som de har gjort allt för många gånger nu, jag ser hur alla skrattar åt mig med deras hånande leenden och stirrande ögon. ”Du är tjock Ninni.” – Ja jag vet, jag kan se det lika väl som jag gör alla andra dagar. Kroppen är helt deformerad och är som en dallrande geléklump, nu vet jag att jag har gått upp minst 5kg på bara 3 dagar. Det måste vara så, vad än vågen säger, om den nu inte säger mer. Dag efter dag så hetsäter jag för att sedan tvinga upp allt igen, en nedåtgående spiral som älskar att göra sig själv till ett missbruk. Det är bra sätt för monstret att straffa mig på, för där vet hon att jag är för svag för att motstå och hur förstörd jag blir efteråt.
Jag är äcklig och motbjudande, en av jordens många parasiter.

14 svar på ”Äcklig och motbjudande”

 1. sv; tack! 🙂 du har också jävligt fina bilder, dog rätt mycket när jag såg din blogg, sjukt fin! jättebra kodad och allt!

  Svara
 2. Ibland blir jag … arg när jag läser det du skriver. Du ser ner på dig själv så mycket, och det gör ont att se. Jag skulle bara vilja få dig att förstå att du är värdefull och fin, vacker, att du förtjänar ditt liv.

  Svara
 3. Let me tell you this. ALLA skakar, japp, jag skakar också – väldigt mycket ibland hahaha. Men man får lära sig att hantera skaket och bli pricksäker, genom mycket övning och tålamod! Jag lovar dig att det går om du bara vill 🙂

  Svara
 4. hejhej! ursäktar om jag kommer här o stökar ner..
  men, väldigt fin blogg du har!
  gillar du smycken? jag tillverkar egna, därav min blogg! jewelsbykasia.blogg.se
  alltid gratis frakt. Hoppas du kikar in 🙂

  Svara
  • Jo jag vet men jag skakar pretty much som en knarkare. Dock så är det MYCKET bättre nu än förut då jag skakade så mycket så att jag tappade allt. Fick gå till en sjukgymnast som lärde mig avslappningsövningar, efter ungefär ett halvår så kom resultatet. Problemet är väl mest att handen rycker till åt ett håll på ett sätt som jag inte kan kontrollera då jag försöker träffa något, då missar jag antingen helt eller så kommer det ett långt sträck åt fel håll.

   Svara

Lämna en kommentar