Addicted to Farmville

34721_10200928656768043_1085359597_n

Asså nej, inte okej! Blir tvingad av Julian att skaffa Farmville 2 och blir såklart beroende av skiten… Varför Gud, varför?! Det här känns lite för lame. Bara för det ska alla skaffa det eller återuppta spelandet för att bli granne med mig och skicka en massa saker, okej? Bra.

Det är coolt att vara en tönt. Så det så! Om jag lyckas slita mig från skitspelet där inget ändå händer på ett par timmar ska jag nog ta och lägga mig. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna längre och jag känner mig helsnurrig. Har även haft sjukt ont i kroppen idag igen så nu känner jag mig helt utmattad efter att ha städat och gått fram och tillbaks. Uh, min kropp klarar inte mycket den. Klenis.<///3

Såklart ska min hyperaktiva hjärna hindra mig från att slappna av whatsoever så vi får se hur det blir i sömnen inatt. Troligen rätt halvdåligt med en extra försovning imorgon igen för hundrade gången. ”One sheep, two sheep, cow, turtle, duck, Ol McDonald had a farm… HEEEY Macarena!” indeed. Samtidigt har jag muskelspänningar som ibland hindrar mig från att ens kunna blunda så ah, jag får väl ta och lära mig att sova med ögonen öppna också. Seriöst, vad är det med dig kvinna?! Nej, åh, godnatt! ♥

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Goderdager! Jag tänkte bara ställa två frågor.

  1. Utan att försöka låta som en stalker, skulle man kunna få din adress? Om man skulle vilja skicka brev eller liknande. Om du inte vill ge ut din egna kan du ju ge någon bekants, för mig spelar det ingen roll. ~
  2. När fyller du år?

  Massa kramar från en tills vidare anonym mupp, woopwoop!

 2. Slutade spela farmville 2 och ville testa något nytt. Då hittade jag dragon city, där man tar hand om sina egna drakar, slåss mot andra spelare och föder upp drakägg! 🙂

 3. 1. Javisst kan du få den! Tyvärvägen 10, 184 92 Åkersberga.
  2. Den 10 Augusti

  Kram på dig din mystiske mupp, blir sjukt nyfiken och spänd nu!

 4. FÖRLÅT <3333333 ILYY

Lämna ett svar

Stäng meny