Afro Power Dance

Ikväll testade jag afro power dance för första gången. Gissa om jag är helt slut! Det var helt klart en av de svårare träningspassen jag har testat med alla snabba och stora rörelser. Men det är precis vad min stela kropp behöver… att skaka lite rumpa! Det är ingen vattengympa den här veckan så min sjukgymnast som även håller afro dansen nere på Stockholm norr sjukgymnastik bjöd in mig för att testa detta istället. Det var verkligen sjukt tufft men jag ska nog fortsätta den här terminen ut och även se om jag även pallar köra stabilitetsträning på vattengympan tidigare samma dag. Min sjukgymnast som tydligen hade sneglat lite på mig under träningen sa att jag var skitduktig, speciellt för att vara min första gång, och att jag skulle vara stolt över mig själv och det tänker jag vara! Jag är egentligen livrädd för att dansa inför andra och är stel som en pinne så jag är stolt över min prestation. Jag stannande inte heller en enda gång under timmen som gick, puh!

Vi tränande verkligen hela kroppen och svettades som as, helt underbart! De andra i gruppen, som är väldigt liten som tur är, var verkligen jättetrevliga och fick mig att känna mig välkommen. De avslöjade även att det här träningspasset var mycket jobbigare än tidigare så jag börjar ana en viss utmaning av min sjukgymnast… Haha, skämt åsido, det var skitkul!

5 svar på ”Afro Power Dance”

  1. åh afrodans har jag verkligen alltid velat testa på, dock vet jag inget som ligger i närheten. Men de ser sjukt coolt ut och verkar super skoj 🙂

    Svara

Lämna en kommentar