Åker till landet imorgon!

Copyright@Ninni Undén

Till vackra Landsort där jag brukade spendera mina somrar som barn. Det är ett par år sedan jag var där sist så det kommer nog att bli rätt kul. Kommer ju få dessutom få träffa släktingar, min storebror och hans flickvän. Jag åker dit tillsammans med pappa imorgon och får äntligen se hur långt han har kommit på huset. Min far råkar vara en riktigt händig man som kan bygga och göra i princip vad som helst så det är inte helt oväntat att han håller på att bygga ut huset så att fler kan sova där i framtiden. Själv kommer man att sova trångt i vår riktigt gamla bäddsoffa. Men jag får i alla fall sova i vardagsrummet där teven finns så det är lugnt (vet inte om vi har fått fler kanaler dit men ändå, är man beroende så är man).

Jag kommer att ta med mig datorn för säkerhets skull. Men om jag kan komma ut på något nät är tveksamt då mobiler inte brukar ha så bra täckning därute. Dock så verkar Max och hans flickvän vara ute på Facebook i skrivandes stund så jag kanske kommer att överleva ett par dagar, hahah! Jag är så tragiskt beroende av teknik…

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Alisha

  Hoppas du har det trevligt där imorgon! 😀

 2. Sofie

  Men åh, vad mysigt. Ta med mig! 🙁

  Sv; Jaa, nu funkar det! fast alla kommentarer som skrevs innan kom aldrig fram. Det sög ju.

 3. ellen

  Man blir så sjukt handikappad när ens täckning eller internet inte funkar, haha!

 4. ellen

  …och det ser väldigt mysigt ut!

 5. aliengirl- life with autism and art

  Ser så mysigt & härligt ut. 🙂
  Skulle gärna vilja stoppa ner mig själv i din resväska.

 6. Eriiza

  Tack! =)

  Hehe, ok, då får man ju kolla in World war Z när man är tillbaka i
  Göteborg från inspelningen då! ;D
  Inte så mycket för zombies egentligen, men nu har de slutat producera en
  ny zombie-film varenda vecka, så nu fungerar det att kolla på dem igen. ;D

 7. Johanna Sparv

  Haha håller tummarna att du överlever om inte nätet gör det 😉
  Vi ses när du kommer tillbaka, behöver dig <3

Lämna ett svar