Åker till min snygga pojke nu.

Som nu är en utbildad truckförare. ♥
Grattis bby!

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Bambi

  Grattis till honom & hoppas ni får det awesome ihop! 😀

  Sv: Jag förstår inte vad som är fel på vårdcentral. Varenda läkarbesök där har fått mig att må sämre och dom ger mig fel diagnoser = jag måste gå på mediciner som jag inte behöver = jag mår dåligt av det.

  Ja, flera människor är nyfikna, men dom borde ju fatta att man inte vill svara på sånna frågor? Jag menar, om man försöker glömma en person som man inte längre är vän med, varför får man då ALLTID sånna frågor. Det är nog andra eller tredje gången jag har fått den frågan.

 2. Jessica

  Truckförare?! 2 words for that. True awesomeness!
  Sv: Håller med 🙂

 3. S.

  Jo men precis! Och dessutom, att hennes ansikte var kantigare även då hon var som störst lixom. Hur som helst hade jag inte tackat nej till typ hennes ben!!!

 4. S.

  Åh tack söt du är:P Men det hade jag haha

 5. Jessica

  Sv: Exactly ^^

 6. Julian

  yeaaaaaa, <33333333

Lämna ett svar