Alla hjärtans dag tema – Inspiration till maskeradfesten

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Vad passar då bättre än ett inlägg med ett alla hjärtans dag tema? Samtidigt har jag valt att skriva ett inlägg som lämpar sig till maskeradfesten. Vem brukar inte stå och undra över vad man ska klä ut sig till liksom?

Eller är det bara jag som är fantasilös och har ett lika stort problem varje gång…?

Alla hjärtans dag tema på Vegaoo

Alla hjärtans dag tema på Vegaoo

När jag hör ”alla hjärtans dag” tänker jag bara på ett fåtal färger. Antingen är det rött, rött, rött eller så är det rosa, rosa, rosa. Det finns 2 olika teman att följa på och något annat funkar inte riktigt tycker jag. Det ska vara hjärtan, flörtigt och kärleksgos. Men tyvärr så hittade jag inte så mycket passande dräkter till just kvinnor. Därför la jag till utklädnaden till hembiträde. Den är alltid poppis och omtyckt. Perfekt för den lite mer ”vågade”.

Till männen hittade jag några klockrena kostymer! Annars kan man köra på ett par svarta stripteasebyxor för män tycker jag! Det är ju trots allt 2018 nu så det är väl dags för männen att börja visa lite mer hud. 😉

De perfekta tillbehören

Tillbehör till alla hjärtans dag från Vegaoo

Det ska vara rött eller rosa. Sött, flörtigt eller förföriskt. Helst ska det vara allt på samma gång. När jag kollade igenom Vegaoos utbud hittade jag den perfekta utstyrseln för mig. Om jag någonsin blir bjuden på en maskeradfest med alla hjärtans dag tema ska jag vara en kvinnlig Cupid. Den där pilbågen som är med på bilden är ju bara för underbar! Synd bara att vi i Sverige är så dåliga på att ha teman… Ännu värre är att jag faktiskt har tackat nej till de få som jag har blivit bjuden till. Skärpning kanske?

Dekorationer med alla hjärtans dag tema

Dekorationer till alla hjärtans dag från Vegaoo

Det ska vara hjärtballonger, fina rosetter, hjärtkonfetti och ja… Ju mer saker med hjärtan du hittar desto bättre! ”Future goals” är helt klart att i framtiden ha en fest där jag kan fylla en lokal med hjärtballonger, konfetti och glitter. Jag älskar ju sånt där egentligen. Jag har bara blivit lite lat, tråkig och snål.

Har du några egna tips på vad man kan ha på alla hjärtans dag? Lämna en kommentar!

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Vegaoo. Alla bilder är tagna från deras hemsida.

Lämna en kommentar