Ännu en klappjakt!

Nu lyckas man visst haka på ännu en klappjakt med Filip och någon till! Fast den här gången i Vallentuna. Jag har kvar en sak till Julian och saknar julklappar till både Max och Berndt så det gäller att fixa det så snabbt som möjligt nu. Är jag lite stressad? Mjo då men på sätt och vis så gillar jag det. Just nu känner jag faktiskt att jag har allt under kontroll så jag tror att den där lilla stressångesten jag hade snart kommer att bli ett minne blott. Dock så måste jag fortfarande baka en hel del, fixa julgranen som min styvfar alltid hugger ner så sent samt städa mitt rum som knappt går att gå i. Det räcker egentligen bara med småsaker för att jag ska bli stressad med just idag är mitt humör lite mer uppåt så just nu känns oron inte så galet överdriven och panikartad. ÖNSKA MIG LYCKA TILL! Att köpa julklappar och presenter till vuxna killar är fan omöjligt. Funtar på att köpa smink bara för att jävlas…

Bilden är från förra veckan I think. Vet ni vad jag älskar med spegelbilder? Att armarna och händerna som alltid kommer längst fram blir så gigantiska. Ibland börjar jag nästan undra om jag har monsterhänder så stora som de ofta ser ut. Älskar att jag även ser så jävla sliten och butter ut på alla bilder. Jag försöker att le eftersom att andra har tjatat på mig om det men va fan, jag hatar mitt leende.

5 svar på ”Ännu en klappjakt!”

 1. Jag tror nog att du har ett jättefint leende 🙂

  Hoppas du hittar massa bra julklappar och det med smink lät som en bra idé , hahah xD

  Sv: Ja, jag kan ha massa tävlingar där bara du vinner ;DDD

  Svara
 2. åh, jag är likadan, kan verkligen inte le på bilder jag heller, hade jag inte haft mina förbannade tänder så skulle jag lett (heter det så?) .

  men du är supersöt, jag tror säkert att du har ett fint leende 🙂

  Svara

Lämna en kommentar