Ännu en obefintlig drogdimma

Dagen började långt ifrån bra, jag vaknade upp och kände mig så drogad så att jag knappt ens kunde sminka mig. Självfallet så råkade jag ut för samma sak som hände förra veckan, jag försov mig och vacklade runt i en drogdimma utan att jag ens har tagit något. Kan det vara det där extra sömnpillret som spökar? Jag kanske har börjat bli känslig mot det där för det har aldrig känts så konstigt förut. Ingen av de olika sömnmedicinerna som jag har prövat har gett mig en ”bakfylla” eller något liknande någonsin så det vore rätt konstigt om det blev så helt plötsligt. Men jag kommer inte på något annat heller som kan orsaka detta så jag får helt enkelt se till att ta rätt mängd i rätt tid, det är nog dags för mig att bli lite mer duktig igen.

Att jag kom sent till DBT-gruppen var inte heller så kul, jag har redan missat två möten så jag skämdes verkligen och kände mig sjukt dålig. Jag sa knappt någonting alls där och helt plötsligt så blev det ett litet drama mellan två tjejer i gruppen. Egentligen så var allt ett missförstånd men det kändes verkligen nervöst och jobbigt, speciellt eftersom att jag har pratat mer med den ena kvinnan och vet hur jobbigt hon har för sådana situationer. Som vanligt så var jag för feg för att lägga mig i eller göra något så enkelt som att ge henne en kram efteråt, det fick mig att känna mig så dum så jag tog modet till att slänga iväg ett sms till henne. Det uppskattades och hon verkade bli väldigt glad för det, hon är ändå en av dem som vet om min sociala fobi så jag tror att hon förstod mig. Sedan så måste jag vara lite stolt över mig själv idag eftersom att jag vågade prata med den andra tjejen som då var med i denna konflikt efter mötet. Det slutade till och med att vi bytte nummer med varandra så jag måste ha gjort något rätt, det är något som jag kan validera mig med antar jag.

Validering är kapitlet som vi är påför tillfället så nu ska jag öva på!

Edit: Nu har inlägget varit oklart i nästan en halvtimme då min ”DBT-vän” ringde mig (vi får inte nämna någons namn så). Hon berättade om hur glad om var för mitt sms och vi pratade mycket om våra problem och om hur lika vi är varandra. Det känns rätt skönt att kunna få prata med någon som vän även fast personen ifråga är 20 år äldre, det ger mig en viss trygghet som jag inte kan sätta fingret på. Hur som helst så har vi kommit överens om att vi ska sitta bredvid varandra från och med nu och att jag måste vara där för att hon ska komma. Haha, hon är ändå allt för söt hon.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Louise

    Sv: Tack! Cool blogg du har! 🙂

Lämna ett svar