Ännu en sån där blogglista: Vem är du?

Copyright @ Ninni Undén || Ännu en sån där blogglista: Vem är du?

Vem är du? Blogglistor är för coolingar, jag lovar.

​Vid matbordet? Jag är den hungrige som kan äta utan slut. Men jag är också den kräsna skitungen som vägrar att smaka på något som inte ser tilltalande ut. Jag kan intyga att det är många som har missuppfattade mitt selektiva ätande för otacksamhet. Vilket är anledningen till varför jag inte vill äta hemma hos andra så ofta.

På nattklubben? Tbh så är jag den där tråkiga som står och tittar på som ett fån. Jag kan dansa men när jag är ute eller på fest stelnar jag till. Det går liksom bara inte.

På stranden? Jag är badkrukan som solar hela dan hellre än att röra det kalla vattnet. Om det inte råkar vara typ minst 28 grader… Sist när vi var i Egypten klarade jag inte ens av att simma i den vanliga poolen. Det var den uppvärmda poolen på ca 32 grader som gällde! I havet kände jag mig nästan döende av kyla. I´m a total wimp.

På efterfest? Jag är den som vill hem och sova. Jag har blivit så inrutad i mina rutiner att jag inte längre har den där ungdomliga energin kvar… I´m getting to old for this shit.

I klädbutiker? Jag är oftast den som plockar på mig tusen saker för att sedan komma på att jag inte passar i något. Och jag kommer på att jag inte passar i något eftersom att jag inte har råd med att slösa. För det mesta har jag inte råd med att slösa bara för att jag är så jäkla dumsnål och sparsam av mig. Jag gillar att ha pengar på banken. Att förlora dem känns ju bara ruskigt jobbigt! Varför jag ens går in i affären vetandes om detta är ett helt annat mysterium.

Hemma hos andra? Det beror väl på vem jag är hos. Oftast är jag väl den obekväma I guess. Jag är ett sånt där kontrollfreak som älskar att vara hemma där jag vet vad som gäller.

I sängen? Jag är den som aldrig hittar rätt läge så jag ligger nästan aldrig stilla. Enligt andra är jag också en ”blanket hogger” som dessutom tar upp all plats… Jag skulle nog mer säga att jag är den gosiga men okej, whatever.

På flygplanet? Den överexalterade helt klart. Jag ÄLSKAR att flyga!

Hemma en chill dag? Antingen den mysiga som bara vill tjocka mig och se på film. Eller så är jag den nördiga som bara vill sitta framför datorn och göra mitt. Som typ att sitta och skriva en blogglista….

I ett förhållande? Jag är väl den romantiska, kärleksfulla och oroliga svartsjuka typen som bryr mig alldeles för mycket. För det mesta skulle jag se mig själv som en väldigt bra flickvän faktiskt. Men om man inte lyckas få mig på bättre tankar när jag är arg eller ledsen på en kan jag bli riktigt kall. Det finns liksom en gräns för hur mycket jag orkar bry mig så att låta mig gå runt och vara osäker är det värsta man kan göra.

Vem är du då?

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥