Äntligen ensam hemma

Wöööh, vaknade 04.30 av mig själv i morse och kunde inte somna om så nu vill jag bara gosa ner mig i sängen och sooooova. Jag hann i alla fall vakna precis i tid för att vinka av mamma och Berndt som har åkt till Egypten.. Nej, jag är absolut inte avis. Argh. Det ska bli sjukt skönt att få huset för mig själv i och min lilla bebiskatt (som egentligen är en gammal dam nu) i alla fall. Även fast att jag är lite nojig och tror att jag ska bli mördad av en random snubbe eller råka bränna upp hela huset tack vare min egna dumhet. Vi måste ju elda för att hålla värmen när det blir för kallt så eh ja, önska mig lycka till! Det som är mest tragiskt är att jag inte har varit ensam ens en hel dag ännu och det är redan kaos i hela huset. Diskhögen är helt klart värst… Diskmaskinen gick sönder för flera månader sedan och han som hela tiden säger att han kan laga den gör det A-L-D-R-I-G. Suck!

Uh, jag måste sluta vara så lat. Jag kan inte längre skylla allt på att jag är en tonåring så vad ska jag göra nu?! Jag vill inte bli stor..

6 svar på ”Äntligen ensam hemma”

  1. Tänkte bara tala om att jag nu är tillbaka och läser din blogg som vanligt igen. Har varit lite off med bloggläsandet den senaste tiden… 🙂

    Och att vara hemma själv fixar du galant. Lite felsteg måste du ju tillåta dig eftersom det är första gången du ska vara hemma själv en längre stund. Fokusera på det allra viktigaste. Låsa dörren, elda ordentligt och ät mat. Resten är sekundärt.

    Svara

Lämna en kommentar