Är på Öland och har det bäst

Copyright @ Ninni Undén || Är på Öland och har det bäst

Det är helt underbart här! Kor överallt som nyfiket skyndar sig fram till en när man närmar sig dem, underbar natur, en massa ekologisk och närproducerad mat, fåglar som kvittrar för glatta livet och ett underbart lugn. Det är synd och skam att jag inte har orkat åka hit på så många år för resan hit är verkligen värt det. Sist jag var här var allt pest och pina, livet sög och jag var helt uppslukad av mina mörka tankar. Nu inser jag hur mycket min långa depression har fått mig att missa. Samtidigt inser jag hur bra jag faktiskt mår just nu. Det känns som att hela min värld som en gång vändes upp och ner har börjat hamna rätt igen. Jag känner, ser och upplever saker som jag trodde var helt onåbara för mig. Som om att jag sakta började glömma att känna. Men nu börjar allt komma tillbaks till mig i raketfart och jag njuter verkligen av varenda sekund. Jag är inte hopplöst olycklig längre.

3 svar på ”Är på Öland och har det bäst”

  1. Öland är jag med familjen, mormor & morfar varje sommar. Förra gången vi var där så grillade vi & hade ett ösregnande midsommar. 🙂

    Svara

Lämna en kommentar