Årets halloween sminkning – Rosa/lila döskalle

Copyright @ Ninni Undén || Årets halloween sminkning - Rosa/lila döskalle

Årets halloween sminkning blev en rosa/lila döskalle. Jag tänkte göra precis som förra året, gå utanför min ”comfort zone” och testa något nytt. Jag blev inte så jättenöjd då det inte alls blev som jag tänkte mig men jag försökte i alla fall och det var trots allt mitt första försök. Tidigare år har jag bara kört på det enkla spåret och varit antingen en häxa eller en djävul där sminkningen blir otroligt simpel. Jag klarar inte av stress i huvud taget så att försöka på det här efter en jobbdag var kanske inte mitt smartaste drag. Jag skulle helt klart behövt mer tid på att leka med skuggningen så att jag kunde ha jobbat på att göra det lite mer realistiskt. Men jag kände redan innan att jag inte kunde köra på att gå efter verkligen proportioner och hur en döskalle egentligen ska se ut så det fick bli som det blev. Ni kan gissa hur lätt det var att rita linjerna med en tunn eyeliner när man skakar som ett asplöv… I all stress glömde jag dessutom att fixa till alla linjer som jag tänkte att jag kunde fixa senare, haha!

Tur att det inte är så många som bryr sig när det nalkas fest och sprit. Ett bra tips att tänka på till nästa år är att fixa smink som dessutom sitter kvar utan att suddas ut efter en halvtimme… kan någon påminna mig om det?! Det verkar som att jag alltid missar det och väljer just det som smink som vill smita bort så fort som möjligt. Mitt guldfiskminne kommer ju aldrig ihåg det. Som tur var hade Jocke också gått all out och smetat ut en massa smink ända ner mot bröstet så jag slapp känna mig ensam när vi åkte dit. Vi måste ha sett ut som ett väldigt fint par!

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Ninni Undén

      Tack! 😀 <3

Lämna ett svar