Att flytta är minst sagt ett riktigt helvete

Att flytta är minst sagt ett riktigt helvete

Att flytta är ett riktigt helvete. Jag har redan sagt det och jag kommer att säga det igen. Hur spännande det än är att flytta är det ett av de värsta sakerna man kan göra. När allt är ordnat och på sin plats kommer det att kännas fantastiskt men just nu känns det bara kaos!

Allt ligger huller om buller och lådorna tar upp nästan all yta. Jag lyckades få bort ganska mycket igår så det var ju inte riktigt lika illa som i lördags då man knappt kunde gå. Men köket känns fortfarande som ett bombnedslag. Det blir så mycket plotter överallt att huvudet bara säger stopp. Jag vet inte ens vart jag vill ha allt så det hela känns lite överväldigande. Just nu försöker jag bara få undan allt så att jag åtminstone kan göra något utan att få total bryta ihop. Jag känner mig så sjukt kvävd av att se en massa prylar överallt.

Min första dusch i lägenheten var ju också intressant. Ingen lampa fungerade och munstycket till duschen var helt slut. Jag kunde inte dra ut den så i princip allt vatten kom på väggen. Samtidigt så åkte den bara längre och längre ner på stången eftersom att saken som håller i munstycket också var helt slut. Det slutade med att jag satt i badkaret i mörkret och försökte tvätta håret i en stråle som bara sprutade åt helt fel håll. Idag bytte Svefab ut lampan som tydligen exploderade när de skulle testa om det fanns ström i den.. Det känns ju lagom tryggt. Nu har de bytt till en armatur som ska hålla för evigt. Den ska tydligen vara det mest moderna som finns i min lägenhet… Betyder det att den är riktigt bra eller att allt annat är riktigt illa?

Nästan gång jag flyttar ska jag vara rik och betala andra för att fixa allt åt mig.
Det har jag bestämt nu, PUNKT.

5 svar på ”Att flytta är minst sagt ett riktigt helvete”

 1. Känner igen det där, fast i mitt fall är det nu när tjejen ska flytt hem till mig. samt att vi ska renovera i lägenheten helt sjuk vad stökigt det blir..

  Men det blir ju bra sen.. lycka till 🙂

  Svara
  • Jag förstår det! En renovering kan vara riktigt tufft det med. 😮
   Ja det blir det ju. Det gäller bara att ha lite tålamod… vilket jag tyvärr inte har.
   Tack detsamma! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar