Att ta det där steget var det bästa jag kunde ha gjort

Copyright @ Ninni Undén || Att ta det där stegetAtt ta det där steget ut ur sin ”comfort zone” är minst sagt skrämmande. Man vet liksom inte vad man ska förvänta sig eller hur det kommer att sluta. Ibland kan det resultera i katastrof och ibland kan det vara något av det bästa man har gjort. För inte så länge sedan tog jag det där steget och det ena ledde till det andra. Igår tog jag ett ännu större steg och nu kommer saker och ting att förändras i mitt liv. Att inte veta exakt vad som kommer att ske är lite skrämmande. Att inte veta om jag kommer att lyckas är ännu mer skräckinjagande. Ändå känner jag i mitt hjärta att det är något jag måste göra.

En undanstoppad dröm håller på att bli min verklighet. Något jag aldrig trodde ske är på intåg tack vare att jag vågade göra något annorlunda. Istället för att skjuta undan en chans satsade jag utan några förhoppningar. Jag tänkte bara att jag skulle göra något som inte var typiskt mig. Jag kände att jag behövde våga testa något nytt. Det resulterade i något som är helt otroligt och underbart. Jag har väntat på en stor förändring i mitt liv och nu har det äntligen kommit.

Vad det är som har hänt avslöjar jag lite senare. Det är fortfarande lite saker kvar som behöver fixas och så. Det hela är dessutom så svårt att ta in. Händer det här verkligen mig? Kan det verkligen vara sant? Jag följer mitt egna liv med skräck, glädje och spänning! Att ta det där steget var det bästa jag kunde ha gjort.

4 svar på ”Att ta det där steget var det bästa jag kunde ha gjort”

  • Längtar efter att få berätta! ÄR SÅ HIMLA GLAD. 😀
   Grym är du med finis. <3
   Vi måste ses snart!

   Svara

Lämna en kommentar