Autumn calls for a new design.

Jag som redan längtar efter julen kunde inte låta bli att börja pilla på en design som skulle passa mer till vintern och dess högtid. Men då kom jag på att vi faktiskt har en höst först med vackra löv och pumpor som pryder mångas verandor och utgångar. Halloween kommer ju först så varför inte göra en design i dess ära? Jag är inte så särskilt bra kanske men jag har gjort ett försök nu i alla fall. Egentligen borde jag ge det mer än 20 minuter men nej, det får duga såhär. Jag är tyvärr inte en person som klarar av att lägga flera timmar på ett projekt och slutföra det sedan helhjärtat och nöjd.

8 svar på ”Autumn calls for a new design.”

  1. Haha, längtar också till julen, otroligt mycket. Har gjort det i flera månader nu.
    Det blev en fin ny design tycker jag 🙂

    Sv: Det är jobbigt. Det verkar inte heller finnas mycket mer man kan göra åt det.

    Svara

Lämna en kommentar