Awesome thursday

Copyright@Ninni Undén

Åh sicken fin dag jag har haft! Först hade jag ett uppföljningsmöte på Mandokliniken med ett superbra resultat på CPRS testet och ett oväntat resultat angående viktnedgången. Jag skriver mer om det imorgon. Efteråt sprang jag hem till min fina sparv i korta shorts och magtröja, vilket jag kände att jag för en gångs skull måste göra, och gud vilken frihetskänsla det var i värmen! Vi solade och jag lyckades doppa mig i poolen fastän badkrukan i mig skrek nej. Höjdpunkten var definitivt att  ta selfies och tvinga Johannas mamma att vara med. Johanna blev snygg på alla bilder som vanligt medan man själv ser så himla schleten ut.

Sedan vid middagstid kom även Denice och hängde med oss! Det slutade med att vi hamnade nere i källaren i Johannas rum där vi skrattade som galningar. Jag och Johanna tillsammans slutar alltid med så snuskiga diskussioner så stackars Denice får mycket att handskas med… Sedan blev det fler selfies, boobflash, jag hoppandes på Johanna och andra saker som kanske inte ska avslöjas. Mina skrattmuskler har fått sig en rejäl träning idag och jag har fått ännu ett fint sommarminne att se tillbaks på.

Tack för idag mina fina flickor!

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar