Best workout ever

Now I need some sleep… and food. Det blir en sen middag idag, för sen. Men så blir det när man planerar så dåligt som jag gör. Inte heller kommer jag att lägga mig sådär duktigt tidigt som jag brukar. It´s still worth it tho. Afrodans är så himla kul och ikväll lyckades jag verkligen köra fullt ut så jag känner mig riktigt nöjd! Tråkigt nog gick jag på det sista danspasset för i år och även det sista passet på stabilitetsgruppen. Det blir ett till pass på vattengympan och sen är det även slut med det.

Hur som haver, idag var jag på hjälpmedelscentralen Sodexo och testade olika täcken. Det fick bli ett bolltäcke på 10kg som jag får om ungefär 1 månad om jag inte har riktigt tur. Jag hoppas innerligt att det funkar för jag orkar verkligen inte med alla dessa sömnlösa nätter och värdelösa mediciner som bara fungerar ibland. Håll tummarna!

2 svar på ”Best workout ever”

Lämna en kommentar