Binge eating our emotions away is not the answer

 • Inläggskategori:Livets ångest
 • Kommentarer på inlägget:5 kommentarer
 • Lästid:2 minuters läsning

Den här morgonen startade inte så särskilt bra. För en gångs skull så tänkte jag att jag skulle börja med att dricka te igen men såklart så höll jag på att spy efteråt. Förstår inte riktigt varför men jag misstänker att det är pga. att det är så beskt då jag inte har någon mjölk i, kaffe brukar ju gå bra så det får vara min teori som kanske inte riktigt håller. Jag mår fortfarande illa men det är bättre nu och jag sitter i skolan.

Ångesten är med mig sorgligt nog och jag känner mig så otroligt äcklig så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Skammen över min kropp och mitt ansikte är överväldigande och jag är orolig över hur andra ska se mig idag så som jag alltid känner alla dagar i veckan. Jag känner mig tjock, bred, ful, äcklig, skabbig, uppsvullen och vidrig. Helgen var som alla andra helger och bestod av allt för mycket mat och skräp som jag egentligen inte får äta men som jag ändå trycker i mig. Hetssuget började redan i torsdags och från och med den dagen så har jag ätit som en gris bokstavligt talat. Jag hatar det och vill inte göra så som jag gör men jag tappar alltid kontrollen över mig själv, det blir alltid som en tvångstanke och jag äter sånt som jag ibland inte är sugen på eller ens gillar. Jag hatar det och jag hatar mig själv, det gör alltid så otroligt ont och panikångesten äter upp mig från insidan. Rädslan för att gå upp i vikt är alldeles för stor. Varför kan jag inte bara sluta efter alla dessa år?

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. ellen

  hur länge har du haft sånna tankar, om vikt?

  jag lovar att ingen i skolan eller något ser dej som tjock. bilder man har sett på dej har du absolut inte vart de. och du är hur söt som helst. skulle inte tacka nej till att ha ditt utseende!
  du borde verkligen inte oroa dej för va andra ska tycka.

  jag vet hur svårt de är, hur svårt de är att gå ut eller göra saker utan att känna att man ska göra bort sej. vad folk ska tycka om en, om ens kläder osv.

  du är fin ninni!

 2. ellen

  sv: visst är dom 😀

  ouff, de är ju typ hela livet 🙁 har/har du haft problem så du spyr upp maten oxå eller? när du hetsäter.

  naw, jag är glad om jag lyckas få någon annan att bli glad 🙂 jag är bara ärlig!

 3. ellen

  sv: haha nejdå, du skriver inte för mkt.
  usch då, hoppas de inte fortsätter o allt blir bättre 🙂

 4. Anna Katana

  Usch ingen rolig läsning nu när jag tittar in på din blogg igen :/ Förstår tankarna du beskriver så väl, har ju själv varit där. Hoppas verkligen att du en dag kommer ur det. Fortsätt kämpa.

  Du ska veta att du är hur fin och söt som helst. Inte tjock någonstans.

 5. Ells

  Själv dricker jag aldrig te med mjölk i tycker då att det blir solmigt, men det är ju en vanesak och är från person till person, men har du druckit mycket te innan?

  Det känns så hemskt att läsa detta, eftersom jag vet att du är mycket vackrare och smalare än vad jag är. Jag har oroat mig för mycket övervikten, men försöker att inte göra de nu. Har hittat en skapligt mängd mat som jag kan leva på, även att vissa människor anser det är för lite. Kan ibland äta lite mer på helger, men eftersom jag rör på mig mer är det inte heller något man behöver oroa sig för mycket, det är snarare att jag går ner i vikt just nu.

Lämna ett svar