Bloggtrubbel, julmys och ångest.

Det är svårt att inte bli frustrerad när man inte kan komma in på sin egna blogg. Som ni kanske har märkt så har bloggen varit onåbar hela dagen och likaså har det varit för mig. Jag börjar bli fruktansvärt less på att den alltid krånglar. Ibland kommer man inte in alls och ofta fungerar inte kommentarssystemet, irriterande. Det verkar som att servern den ligger på inte är så tillförlitlig…

Men jag tänker inte sitta åt gråta över det som ett litet barn nu. Snart ska jag nog gräva ner mig i sängen med min nya bok ”Trasig” som är skriven av Shy Keenan. Idag när jag åkte till Täby Centrum för att hämta ut mitt ID-kort med sällskap av Johanna så passade jag på att köpa Allers Julmagasin (bara för att jag är en sån töntig nörd) och även den här boken. Min pengabrist består men jag kände att jag behövde unna mig det här som ändå bara gick på hundralappen tillsammans. Jag har blivit galet sugen på att läsa på den senaste tiden så efter en stunds övervägande tillät jag mig själv att sluta snåla. Allers var ingen jätte höjdare men den var helt klart mysig att läsa i och mitt sug efter julen fortsätter att växa större och större. Jag längtar verkligen.

Hur jag mår annars just nu vet jag inte. På en dag har jag gått ner två kg och för några år sedan hade det gjort mig glad och stolt. Men nu är inte för några år sen utan nu. Nu är jag äldre och visare och då kommer smällen i ansikten – Det är ju bara vätskevikt. Vätskevikt som jag säkert har gått upp tills imorgon. Skriken ekar i huvudet. Ångesten tar stryptag runt halsen. Jag är fångad i min kropp och jag kommer aldrig att bli nöjd, aldrig. I tisdags fick jag beröm på gymmet av en för mig tillsynes hurtig kvinna. Hon berömde min kondis. MIN?! Aldrig trodde jag att det skulle hända. Jag försöker ta in det, jag försöker bli glad men misslyckas och trycker ut det till andra sidan av muren som hindrar allt positivt från att nå mig. De inre rösterna skriker och tystnar aldrig.

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Haha den såg lite B ut, men vad kan man kräva i Oktober 😉 Huvudsaken var ju julkänslan och julbjällrorna i bakgrunden när man läser (:

 2. Bambi

  Vad mysko att bloggen får sådana problem :C
  Du förtjänar att må bra, du ska vara glad och må bra, för du verkar vara en sån underbar människa!

 3. Eriiza

  OK, vad bra att det inte var min dator som krånglade, tänkte kanske att min dator var sönder eller något..
  Även om det är vätskevikt så är det ju skönare att gå ner två, än gå upp två ? =)

 4. Eriiza

  Jo, det har du rätt, brukar ha så dåliga förhoppningar som det går, för att inte bli besviken.
  Men samtidigt är det svårt att inte bli glad över viktminskning, trots att man oroar sig över hur länge den siffran på vågen håller i sig..

 5. Miranda

  Sv; Tack detsamma!

  Nu tycker jag du får mysa ner dig och läsa massor och bara försöka slappna av från allt. Det behöver du nog.
  KRAM

 6. Bloggstrul är riktigt jobbigt…

  Försökte kommentera ditt senaste inlägg, men av någon anledning gick inte det :S

 7. Sv. Ok, då kör du samma som jag!

  Något verkar dock vara fel, för inlägget vill inte visas när man klickar på "kommentera"…

 8. Sv: Testa att byta bloggmall, eller kolla om du missat att göra någon uppdatering!

 9. Sv: Ok, då vet jag inte riktigt vad problemet kan bero på :/

  Jag har själv aldrig haft problem med bloggmallen i sig :/

 10. Sv: Var ligger hemsidan idag då?

  Min ligger hos one.com – och det fungerar rätt bra!

 11. Veronica

  (gick inte o kommentera inlägget om att du inte har ngn jacka så får göra det här!)

  kom på att jag har en extra vinterjacka som du kan låna om du vill 😀 den är inte sådär jättejättevarm men den duger o e rätt så snygg 😀

Lämna ett svar