Borta bra men hemma bäst

Copyright@Ninni Undén

Minisemestern till Öland var både underbar och behövlig. Men som rubriken säger; ”Borta bra men hemma bäst”. Speciellt när man har världens skönaste säng och 3 små bebisar som springer omkring och driver en till vansinne för det mesta. Jag har ätit Lufsa, gått i mysiga gårdsbutiker, ätit en massa god mat, fått nya skor, hittat haremsbyxor och skaffat mig en vrålsexig bränna i ansiktet där man ser tydligt att jag har haft solglasögon på mig. Jag hann bara ligga i solen i 1 timme innan det blossade upp. Jag är brunare nu än när jag kom hem från Egypten så jag börjar undra om inte Öland är ett helt annat land än Sverige.

Annars händer det rätt mycket just nu. Möten hit och dit. Tissel och tassel. Hemliga saker är på G och de får förbli hemliga tills att jag verkligen är säker. Jag vågar aldrig hoppas för mycket för att sedan kanske bli besviken. Men det är grejer på gång och det känns så underbart att livet äntligen har tagit fart på riktigt. Jag har trampat på samma ställe för länge nu – I´m ready to go!

5 svar på ”Borta bra men hemma bäst”

  1. Läste för snabbt igen som vanligt, jag läste ordet ”bedövlig” som ”bedrövlig”..sen efter en stund så la jag märke till vad det stod. 😛

    Svara
  2. Sv: Ja jag älskar one piece, får mest inspiraton från den animen. 😀
    Jag hoppas det inte ska regna idag igen.

    Svara

Lämna en kommentar