Borta bra men hemma bäst! Eller?

Copyright @ Ninni Undén || Borta bra men hemma bäst! Eller?Borta bra men hemma bäst! Eller är det verkligen så? Både ja och nej. Jag känner att jag verkligen skulle behöva en vecka till då tiden gick så sjukt snabbt. Det är lite svårt att kunna slappna av till 100% när det finns så mycket som man vill hinna med. Samtidigt är det skönt att vara hemma i min egna säng igen och få gosa med mina små tokfior. Att komma tillbaks till ett grått och kallt Sverige när man har njutit av sol och värme hela veckan känns dock riktigt trist. Jag känner inte riktigt att jag har fyllt upp mitt behov av sol ännu. Semestern i Egypten var hur som helst helt fantastisk och jag är otroligt nöjd över vårt val av hotell.

Vi var på Iberotel Coraya Beach Resort i Marsa Alam. Kräsna lilla jag godkände både maten och drinkarna och själva anläggningen var otroligt vacker! Hotellet var väldigt stort och det var inte så särskilt många gäster så det var aldrig någonsin någon trängsel och det fanns alltid solbäddar. Människor drar sig från att åka till Egypten så det är nog lite dåligt med gäster överallt. De själva förstår inte varför vi är så rädda då det inte är någon större fara där i huvud taget enligt dem.

Jag har tagit över 2000 foton så ni kan förvänta er många bilder framöver! Fast det kommer nog ta sin lilla tid innan jag orkar gå igenom alla… Det finns en hel del värdelösa som ska rensas bort. Better to be safe than sorry liksom. Jag hinner nog inte med så mycket idag då det börjar bli dags för mig att komma igång att städa, åka och storhandla, packa upp, laga mat och fixa matlådor samt kanske tvätta lite. Imorgon ska jag jobba lite innan helgen och sen får jag lite kvalitetstid med mig själv på kvällen så då hinner jag kanske fixa lite mer bilder. Om jag känner mig rätt kommer jag ha svårt att låta bli…

1 svar på ”Borta bra men hemma bäst! Eller?”

Lämna en kommentar