Brb, dags att klippa håret

 

Haha fin gif asså… Anyhow så antar jag att ni ser fluffet till hår? Har inte klippt mig på över ett år så idag är det dags. Mina toppar är så slitna att hårfärgen inte fäster längre och jag kan seriöst inte borsta det alls nu för tiden. Fy satan va glad jag är för min undercut! Tänk er mitt hår gånger två, uh. Hur jag ska klippa mig har jag ingen aning om dock så det blir en överraskning för mig med! Det blir nog inte större ändring och jag vill inte heller klippare det så mycket kortare, men en lugg blir det kanske. Vi får se. ÖNSKA MIG LYCKA TILL! ♥

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. aliengirl- artist & actor

  Får se hur det blir när du har klippt dig. 🙂

 2. Alisha

  Det kommer nog bli skitbra! Har själv astjockt hår, så jag kan knappt platta mitt hår D:

 3. Julian

  Du är snygg i allt bby <3

 4. Becka [fotoblogg]

  LYCKA TILL! 😀

 5. Johanna Rocky Iron Sparrow

  Lycka till snygging! 🙂 <3

 6. melinda

  åh jag önskar jag också hade tjockt hår 🙁 🙁 mitt är så äckligt tunt så det känns som jag har typ 3 hårstrån på huvudet…..

  sv: hahahah ja, typ såhär:
  😀

Lämna ett svar