Brb, drar till Vaxholm nu!

Dagens outfit: Svart linne och kofta + lila leggings från HM

Sämst bild och en smutsig spegel, awesome. Men eftersom att jag snart ska dra och samtidigt stör mig på den dåliga uppdateringen så får det duga! Den här veckan har varit jävligt jobbig och jag har inte mått så särskilt bra. Har varit så trött att jag bara vill slita av mig håret och springa skrikande runt i skogen. Förutom tröttheten mår jag väl inte så jättebra heller. Har en sån himla kroppsångest samtidigt som jag är lite väl överdrivet arg på allt som står och sägs om mat bara för att jag blir så jävla triggad hela tiden. Jag har också betett mig rätt så otrevligt mot alla andra, ignorerat, inte orkat svarat, svarat otrevligt osv osv. Vilket inte känns så himla bra, speciellt inte när det råkar gå ut över mamma som är världens finaste. Igår lyckades jag i alla fall orka klippa gräsmattan vilket gjorde henne jätteglad så på den fronten känns det lite bättre, jag har mitt sätt att säga förlåt och tack och det vet hon.

Nu ska jag snart bli upphämtad av min handledare och åka till Vaxholm. Önska mig lycka till! Att få praktisera ett tag med katter vore ju underbart. ♥ Btw, jag hoppas att ni har överseende med att jag är lite dålig på att svara och på att skriva till er. Fortfarande… Det är lite jobbigt just nu om man säger så.

8 svar på ”Brb, drar till Vaxholm nu!”

  1. Hej, hoppas det blir bra i Vaxholm med katterna idag. Ledsen om jag pratat om fett i pajer och annat igår. Onödigt kanske. hoppas inte det triggade igång något obehagligt hos dig. Jag märkte inte av något av att du var det minsta otrevlig. KRam och ha en bra dag.

    Svara
  2. Hej, hoppas det blir bra i Vaxholm med katterna idag. Ledsen om jag pratat om fett i pajer och annat igår. Onödigt kanske. hoppas inte det triggade igång något obehagligt hos dig. Jag märkte inte av något av att du var det minsta otrevlig. KRam och ha en bra dag.

    Svara

Lämna en kommentar