Brb, ska hänga med Tuvis idag!

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. AddieHero

  Snygg är du! :*

 2. hachi96

  sv: Hahah, tack detsamma c: Funderar faktiskt på att bleka håret och färga det i någon av dom färgerna, eller flera, men jag vet inte om jag vågar, lawl :'3

  Ikno, är jätte nöjd med dom c: Stort plus att de var så billigt också ~

  Btw, ser nu att du har töjt örat, så då kan jag väl passa på att fråga om det är ngt speciellt man borde tänka på när man börjar töja? :'3 Jag har precis börjat, och jag kommer öka med ungefär 1mm i månaden. Just nu har jag 1,6 ^^ Har köpt jättemånga töjningar nu så jag tror jag klarar mig ett par månader, får se sen om jag töjer mer :3 (Finns bilder lite längre ner på min blogg ^^)

  Oj, vad lång denna kommentaren blev :'3

 3. adaramagazine

  ååh vad snygg sminkning! 😀
  My recent post Oversized

 4. adaramagazine

  sv: varsågod! 🙂
  My recent post Oversized

 5. callefille

  händer idag då? 😀

 6. hachi96

  sv: Oj, det hade jag inte ens tänkt på ;_; Vad ska jag göra om det händer? Ska jag ta ut töjningen, byta tillbaks till det jag hade precis innan osv…? Uff, hoppas det går bra ;_; Men jag ska absolut vara försiktig ^^

 7. adaramagazine

  – wiiie !! 😀 Tack så mycket!
  My recent post Oversized

Lämna ett svar