Buss 629 = Worthless

Copyright@Ninni Undén

Bara för att jag kommer att sakna bebi när hon har flyttat… ♥ Även fast jag innerst inne tycker att det är sjukt bra för hennes skull. Åh, katthemmet = blandade känslor av att få iväg alla samtidigt som att man vill ha kvar dem. Hade en bra dag på katthemmet som vanligt men bussresan dit var lika värdelös som den alltid är. Älskade bussen 629 kan helt enkelt inte komma i tid, det är helt omöjligt. Den här morgonen när jag skulle åka ville den inte ens komma i huvudtaget så jag stod och väntade i 40 minuter innan nästa buss kom (den andra var såklart försenad), missade bussen som tar mig till Vaxholm precis och väntade 20 minuter till. Om det hände någon gång skulle det vara helt okej men att det händer nästan varenda gång trots att jag har testat flera olika tider är ju bara stört. Jag trodde att det skulle bli bättre när Arriva tog över men nej, det blev nog till och med lite sämre.

Typ såhär intressant och roligt känns mitt liv just nu. Allt jag kan komma på att skriva om är bussen.. Spännande! Kan alltid lägga till att nätet inte fungerar och att det är tur att man kan fixa det genom mobilen. Skulle nog inte överleva den här kvällen annars även fast jag inte gör någonting ändå. Eller jo förresten, dags för wow! Om inte nätet segar för mycket.

5 svar på ”Buss 629 = Worthless”

  1. Men å så störande med bussen. Du vet väl att det finns en restidsgaranti så att du kan få ersättning för att ta en taxi om du riskerar att bli mer än 20 min (el 30 min?) sen pga störningar i kollektivtrafiken? Jag har använt den flera gånger och det funkar bra att få ersättning när man skickat in kvittot.

    Svara

Lämna en kommentar