Chillbox + Redfellas = love

Copyright@Ninni Undén

God kväll på er! Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det rätt så bra. Dagen började sisådär med att jag försov mig och kom lite sent till jobbet idag men all städning gick rätt snabbt så jag blev klar tidigare ändå. Efteråt träffade jag min älsklingskusin Sofia i Täby centrum där vi (eller mest jag…) shoppade loss, drack Smoothies på Redfellas och åt en varsin Chillbox. Mums! Min plånbok har smalnat av rejält med all mat och alla räkningar jag har betalat men man måste ju passa på när det är rea. Jag köper nästan aldrig kläder för fullt pris, haha! Det är väl därför garderoben och alla extra galgar inte räcker till… Ändå har jag aldrig något att ta på mig.

Det var hur mysigt som helst och nu är jag helt slut. Mina fötter värker som bara den men jag är ändå glad för att jag kom ut lite för en gångs skull. Med ett väldigt fint sällskap dessutom! Att testa kläder, speciellt jeans, var mindre kul och jag skulle ljuga om jag sa att ångesten gällande min kropp inte fanns där.  Men att ge upp ätstörningen och bli ”tjock” är så jävla värt det. Ni kan inte ana hur mycket det glädjer mig att jag fortfarande kan stå emot de gamla demonerna trots all ångest. Just nu känner jag mig stark.

3 svar på ”Chillbox + Redfellas = love”

  1. Jag var inne på H&M igår & hittade en kjol som det var rea på, var rätt likt en mini-kjol för den var rätt kort men den passade.

    Svara

Lämna en kommentar