Confessions of a shopaholic.

Okej, jag erkänner! Jag är för feg och snål för att vara en shopaholic. Men visst känner jag ständigt av den där abstinensen efter att få gå runt i affärer och plocka på sig nya kläder att fylla upp garderoben med. Mjukisbyxor i mängder verkar behövas nu när jag inte har så stor lust av att visa upp mina ben. Dessutom är det ju sjukt bekvämt och mysigt! Kände även att jag borde skaffa lite mer färgglada kläder nu till våren så det fick bli två rosa toppar. Vi gick även in på Ur och Penn som hade utförsäljning och där köpte jag två earcuffs, ett halsband, ett flertal armband som satt ihop och en söt ring med uggla på. Jag hittade inga bra bilder på dem så ni får kanske se det senare. Kläderna ser inte så fina ut på bilden tbh men i de ser bättre ut irl, promise!

Någon som har tips på bra affärer med snygga/söta mjukisbyxor?
Det vore kul att hitta några färggranna mjukisar till sommaren!

11 svar på ”Confessions of a shopaholic.”

 1. Hej. Vilken fin blogg och du är också fin. Dina grejer var verkligen nice 🙂 Besök gärna min blogg:

  Svara
 2. Sv: JAG VET x-D Jag kände mig väldigt skabbig när han sa det.. även om det bara var på skämt 😉

  Neeeeeeeeeej det tror jag inte på förrens jag ser det! Låt Fredrik kolla på det så får han avgöra om du är en bajskorv eller ett kisslakan?! <3

  Svara
 3. Tack för en trevlig eftermiddag! Du kommer bli (ännu) supersnygg(are) i dina nya kläder. Linnena tillsara var alldeles för stora tyvärr, men övriga inköp är jag jättenöjd med. Ha en skön kväll! kram

  Svara
 4. Sv: Det är verkligen svårt det där! Man vill ju så gärna att det ska vara vår så man försöker övertala sig själv att det är varmt. Dock lär man sig ganska snabbt att det kanske inte alltid är så bra med övertalning!

  Hahaha, trauma? Han kan nog inte få mer trauma efter en uppväxt med mig och Erik som syskon och mamma som mamma! xD <3

  Svara

Lämna en kommentar