Congratulations to the newly wed!

Congratulations to the newly wed!

Det var bara ett fåtal som visste om det och det var ännu färre som var med på vigseln. Många fick sig en liten chock när de kom hit och såg ett vigselbevis liggandes på presentbordet. Nu är mamma och Berndt gifta efter att ha varit tillsamman i tio år! De gifte sig ute på Näsudden på en klippa precis vid havet, vilket var väldigt vackert. Men det kändes lite komiskt när man var där i fem minuter medan själva promenaden tog sammanlagt fram och tillbaks en timme. Det var hur som helst rätt mysigt, speciellt när vi gick igenom naturreservatet och stötte på både får och kossor. Festen efteråt bjöd mat och dricka i mängder! När natten smög sig på fick vi till och med nattmat bestående av pomfrittes och riktig tysk bratwurst. Vi har ju tur ock känner ett par som håller på med catering och som har en cateringvagn som ser ut som en liten kiosk så det blev verkligen ”den äkta varan”. Sjukt mysigt!

Idag är jag så trött att jag fortfarande inte har kunnat vakna än. Funderar på att gå och lägga mig igen för den tjugoelfte gången, wöh. Myser i alla fall i min nya lila jumpsuit från Piece Of Norway ♥♥♥ Åh blev så himlans glad när jag såg deras logga och insåg vad jag skulle få! Nu har jag både en lila och en rosa i min ägo, iih ♥

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Johanna Rocky Iron Sparrow

    Guu va fina dom är! <3

  2. Johanna Rocky Iron Sparrow

    Och juste, ja supergod mat och jätte trevligt var det! Efterätten var awesome ;D <3

  3. ellen

    Åh va fina, grattis till dom! 😀

Lämna ett svar