Dagen i kort:

Morgonens DBT-möte: De enda som var där var just de som jag känner mig minst trygg med så det gick rätt dåligt från början. Jag vågade knappt prata och satt sönderstressad vid bordet. Det var ingen bra ”lyssna på andra dag” då jag bara blev förbannad utan att de egentligen gjorde något fel. Jag var helt enkelt allmänt irriterad.

Praktiken: Att jag går där är helt onödigt, jag får inte ut ett skit av det och har ingen ork. Idag så sopade jag och försökte få tiden att gå medan klockan tickade i snigelfart. Jag sprang och gömde mig när min handledare gick förbi och låtsades arbete med annat för att få slippa att prismärka flera hundra produkter. Jag får bara ångest av att vara där och känner mig konstant dumförklarad, jag fattar verkligen aldrig vad de vill eller vad de säger.

Sjukgymnasten: Idag fick jag laserbehandling på ena knät, en massage för nacken + sträckning och ett färdigt träningsschema. Jag hoppas verkligen att kroppen kommer att bli bättre snart så att jag kan öka träningen ännu mer. Just nu så måste jag köra med väldigt låga vikter på t.ex. bänkpressen då det sliter lite på knäna. Det känns frustrerande för mig som vill bli starkare och få mer muskler. Jag är för otålig helt enkelt.

Tråkigt och ointressant, jag vet.

4 svar på ”Dagen i kort:”

  1. Hade inte en så mycket bättre dag jag heller haha. Satt istället hemma och surade med en elak mage.

    SV; Haha det där svaret fick mig så glad 😀 You made my day.

    Svara

Lämna en kommentar