Dagens ”do want” – höstoutfit från Zalando

Jag är en sucker för svarta kläder, I admit it. Och när det kommer till hösten med dess brandfärgade löv så tycker jag att det passar perfekt med mörka färger. Sätt en liten twist på det, en färg som sticker ut som t.ex. dessa guldfärgade byxor, och vips så ser det inte så särskilt deppigt ut! Just nu sitter jag och kollar på Zalando.se och suktar efter höstkläder igen, som jag gör lite för ofta… Med en skinnjacka som är trasig lite överallt och en avsaknad av höstskor så blir det lite svårt att inte suktas och sen sura över de där pengarna man inte har. Min halsduk och mina vantar börjar också bli väldigt utslitna så det behöver jag också fixa snart innan det hinner bli för kallt.

Sen så vill man ju också ha alla de där kläderna som man egentligen inte behöver. Jag är ju en kvinna så jag antar att det är okej att jag vill shoppa loss på en massa underkläder som finns på den här sidan, eller? Kvinnor och underkläder går väl ihop precis som med choklad, am I right or am I right? I och för sig skulle börjar alla mina bhar bli lite för små så det kanske är dags att unna sig en ny snart istället för att snåla. Måste bara betala min barn och ungdomsförsäkring och leva fattigt tills nästa lön först, doh!

3 svar på ”Dagens ”do want” – höstoutfit från Zalando”

Lämna en kommentar