Dagens outfit!

Det känns som att jag börjar variera mina inlägg lite mer nu vilket känns bra. Att alla ska se mina klagomål hela tiden om igen kan ju inte vara så roligt, så jag gör en liten avstickare nu och lägger upp ännu en ”dagens outfit”. Det har ju varit vissa som har skrivit då och då att de vill se mer sådant så jag ska försöka att bättra mig på just den fronten. Det enda problemet är ju att den enda spegeln, som jag kan få helkropp på, är så högt upp så att jag måste sitta på tvättmaskinen. Hur desperat låter inte det? Den andra i badrummet är bara 2dm bred så den känns inte som ett bra val, det är min ursäkt för alla dessa värdelösa bilder där man inte ser kläderna så bra. Men jag hoppas innerligt att det duger åtminstone! Här kan ni fortfarande skicka in tips och åsikter om ni vill, det skulle uppskattas.

Ha en trevlig helg nu!
Jag är hos pojkvännen min så det blir nog en massa mys, hehu.

20 svar på ”Dagens outfit!”

 1. åhw tack, men ne, är sjuk, äcklig och baby-face:P
  Du däremot var skitsnygg o hade värsta fina bloggen!
  Bara måste säga att jag älskar ditt hår!<3

  Svara
 2. Jag älskar din blogg!! Du skriver så vacker och även om du inte alltid skriver glada inlägg, skriver du alltid med känsla. Du har ett så fantastiskt sätt att utrycka dig i skrift. Jag kan känna igen mig i saker som du skriver, har själv mycket ångest. Dina texter har ett djup, din blogg har ett djup och du har ett djup. Jag har en fråga: har du tänkt på att skriva en bok om självhat och sådant? Kanske om ditt liv? Jag skulle läsa den direkt! Du verkar vara en helt fantastisk person och jag vill önska dig all lycka till! 🙂

  Svara
  • Nämen tack så jättemycket! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga… Det glädjer mig något otroligt. Visst har jag haft tankar på att skriva en bok men jag tror inte att jag riktigt klarar av det, inte än i alla fall. När det kommer till längre texter så tappar jag lätt bort mig och ger upp snabbt, jag har även svårt med att komma igång med projekt och dylikt så jag måste nog få bukt med det först. Men tack så jättemycket för ditt stöd och för den här fina kommentaren, det uppskattas! Jag önskar dig all lycka jag med och jag hoppas att din ångest försvinner snart. Återigen, TACK!

   Svara

Lämna en kommentar