Dagens outfit!

Ignorera att jag ser ut som ett mongo tack.

Detta är alltså de kläder som jag har på mig idag: en rosa Ed Hardy linne med ett svart linne under (eftersom att den rosa har blivit för stor för mig så visar jag annars hela Bhn) och ett par gråa mjukisbyxor. Sedan så prövade jag att sätta upp håret i en toffs, det gick inte så jättebra och i verkligheten så ser man clipsen sorgligt nog. Annars så blev jag rätt nöjd.

Idag har jag studiedag så jag har fått sovit ut och tagit det lugnt, fast jag har även lyckat städa lite också som tur är. Och jag måste tillägga nu något som glädjer mig, jag har funnit något att längta till och få absintens efter. Mina damer och herrar, jag har hittat ett intresse som jag har saknat och längtat tillbaks till. Animen Naruto har äntligen träffat mitt hjärta återigen och väcker mitt barnasinne. Efter att jag började se på Shippuden så började jag tröttna men nu i lördags så tänkte jag ge den en chans till efter att redan ha försökt flera gånger. Då kom glädjen tillbaks och nu är jag på avsnitt 169 i Naruto Shippuden och jag måste säga att jag har saknat den här känslan. Det är väl kanske obetydligt för andra men för mig är det stort då jag har saknat ett riktigt intresse i flera år. Det känns kul att jag har något som jag kan göra när jag har tråkigt eller känner att jag behöver distrahera mig själv. Ja jag är väl rätt så barnslig men jag orkar inte bry mig just nu faktiskt, jag är bara glad att jag har något som jag tycker är underhållande. Äntligen..

17 svar på ”Dagens outfit!”

  1. jag har alltid hatat att springa, men för 3 veckor sedan bestämde jag mig för at jag skulle springa en mil i veckan och sen fick det ta så långtid det ville. Sjukt jobbigt de första 5gr man springer, men nu är det lätt och tillochmed roligt 😀

    Svara
  2. hörrö durö man ska vara barnslig! jag kollar på svampbob, invader zim och mumin och annat crap hela tiden som väcker såna "barnsliga" nostalgikänslor. helt rätt! 😀

    Svara

Lämna en kommentar