Dagens outfit och helgen

Trots att klassåterträffen blev inställd har jag haft en social helg. Först i fredags kom Johanna över, förstörde min gaffel och hade skrattanfall… Vem äter glass med en gaffel?! Sen i lördags hade jag animekväll med Denice som fangirlade (kan man säga så?) över halvnakna tecknade killar. Och idag träffade jag Filip i Täbban där vi åt lunch och skaffade nya hörlurar åt mig.

Whaddup? Ibland kan jag. Har inte sovit ett skit så jag hoppas att denna natt inte är lika hemskt som den förra. All denna sömnbrist gör mig minst sagt instabil och virrigare än vanligt. I need a good night´s sleep so bad.

Spara

6 svar på ”Dagens outfit och helgen”

  1. gorgeous!
    haha men jag gillar att äta dessert med gaffel! och det är lättare att få bort stenhårda glassbitar med gaffel än sked 😛
    men åh va härligt att helgen fortsatte bra! <3

    Svara

Lämna en kommentar