Dagens outfit och ny frisyr!

Copyright @ Ninni Undén || Dagens outfit och ny frisyr

Detta är då dagens outfit! Ett par svarta och trasiga Cheap Monday jeans, en bh med leopardfläckar på, ett svart linne och en svart stickad tröja. Tyvärr var det svårt att få en bra bild på flätorna men det kanske kommer senare om jag lyckas hitta någon bra. Idag känner jag i alla fall att jag har lite bättre självförtroende än igår, det kändes inte alls bra när jag fotades och jag skämdes fruktansvärt mycket för mitt utseende. Jag såg tjock och kantig ut i kläder som verkligen inte passade mig medan mitt ansikte såg väldigt äggformat ut. Men frisyren blev väldigt fin tycker jag så den var jag nöjd med! Troligen så kommer det någon bild från sessionen senare när jag får bilderna, men jag kan lova att jag ser ut som ett mongo med ett sjukt rosa ansikte då det nästan var det enda sminket jag hade på mig. Men det viktigaste är ju att hon som fotade är nöjd då det var hennes skoluppgift.

Nu sitter jag i skolan och tråkar på mediekommunikationen, efteråt så ska jag dra snabbt och träna en stund för att sedan bege mig till Mörby Centrum på DBT – möte.  Det jag längtar till är när mötet slutar för då så ska jag träffa en älskad vän som jag alltid saknar, det kommer nog att bli sjukt kul då man verkligen aldrig kan ha tråkigt med henne. Så det blir att gå runt i stan, handla lite och försöka gömma mig från allmänheten… och det blir ju svårt! Och nu innan jag slutar skriva så måste jag tillägga att ögonbrynen inte så sjukt ojämna ut i verkligheten, de blir alltid så konstiga på bilder då vinklarna gör dem lite förvrängda tyvärr.

Spara

11 svar på ”Dagens outfit och ny frisyr!”

  1. Kan ju kännas konstigt att bli fotad med en sminkning man inte är riktigt van vid också. Du borde ha bra självförtroende för du är söt på dina bilder. Hoppas mötet går bra och att du senare får det underbart tillsammans med din vän (:

    Svara

Lämna en kommentar