Den här veckan har jag…

 • Hatat på snön och Arriva lite extra mycket med alla  förseningar och allt strul .
 • Blivit nerstänkt av ett vider som åkte lite för snabbt i en stor lastbil.
 • Gått på ett par mysiga promenader med Denice.
 • Dansat röven av mig på afrodansen. Seriöst, jag ägde. Nästan. Lite.
 • Träffat min kusse Sofia i Täby centrum och ätit Chillbox. Namnam!
 • Tagit en spontanöl på Akterbaren med Natta, Ange och Patrik.
 • Ätit lunch på Made In Thailand med Charlotte.
 • Haft fredagsmys med Johanna och tittat på en massa filmer, myyys!

Vänta lite…. har jag ett socialt liv? HAR JAG VÄNNER?! Varje gång jag ser att jag har fått ett sms eller ett meddelande blir jag så himla förvånad. Vill folk verkligen vara med mig? Jag som är en sån himla tråkig och ointressant människa. Något annat som är förvånande är att jag mer och mer har börjat svara ja när någon vill ses. Även fast det blir spontant, vilket jag har väldigt svårt för egentligen. Nu när jag har haft lite mer ork och varit lite mindre deprimerad har jag tagit lite extra krafttag och gjort sånt som jag egentligen alltid har vetat att jag behöver. Gått ut på promenader, varit mer social och inte så ensam hela tiden.

Den där sociala ångesten känns inte lika överväldigande just nu och det utnyttjar jag till fullo. För ju mer jag ger mig ut och utmanar mina rädslor, desto mindre blir dem. Den här blyga och tillbakadragna tjejen är egentligen inte jag. Jag kommer nog alltid att vara en sån där som tänker för mycket på vad andra tycker och tänker om mig, men jag vägrar att fortsätta att vara så jäkla ensam bara för att jag är så himla rädd för att bli hatad, bortglömd eller avisad.

Imorgon är jag bjuden på ännu en filmkväll med brudarna hemma hos Danny, glad tjej är glad. ♥

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. cyber- animator and artist

  Så känner jag med, när jag fortfarande gick i skolan så hade jag knappast vänner, utan mer folk som behandlade mig som luft.

 2. Johanna Sparv

  Supermysigt hade vi! Och du blir inte av med mig så himla lätt ska du veta 😉 <3

Lämna ett svar