Denna idioti roar mig inte någonstans

Arg Irriterad Frustrerad Less Förbannad Ilsken Rasande Förargad

Dessa ord passar bra in på hur jag vill definiera mina känslor som svallar inom mig och som har gjort det alltför länge. Orden kommer dock aldrig räcka till för att beskriva hur sjukt trött jag är på mänskans idioti och dess attityd emot de som ska vara våra medmänniskor. Jag säger inte att jag är en perfekt och god rakt igenom för jag har själv mina fel och brister, men jag tycker att det finns en gräns. En gräns som har blivit övertrampad allt för många gånger av omogna individer som saknar empati och sympati. All mobbning som sker både på nätet och i verkligheten är meninglöst och helt bedrövligt, jag förstår verkligen inte alls vad någon kan tjäna på det.

Denna idioti finns bland oss alla, unga som vuxna. Jag trodde en gång i tiden att det i framtiden skulle försvinna så att man slapp all den onödiga drygheten och de narcissistiska personerna, men ack så fel jag hade. Det roligaste är nog att på de senaste 2(?) åren så har det blivit en dygd och nästan lite tufft att vara dryg, de som inte är det blir till lätta offer och får höra hur svaga de är av de som anser sig tillhöra ”eliten”. Men det har väl kanske alltid varit samma visa genom åren, är det inte så att mobbarna ofta är populära eller har jag fått det om bakfoten? Och i sådana fall, varför? Om detta inte tar slut snart så kommer jag nog att bryta ihop och få ett aggressivt utbrott, det finns så många som jag vill smälla till så att jag inte ens kan räkna upp dem. Jag känner att jag bara blir mer och mer bitter med tiden och jag är verkligen less på den här skiten.


Detta inlägg har 18 kommentarer

 1. rebecca'

  håller med dig helt och hållet!

 2. jenny jareteg

  du skriver bra / j

 3. PHOTOSHOES

  DIN KOMMENTAR: Nej du är inte ensam och det är sjukt irriterande! Speciellt när det kommer helt random.
  SVAR: Precis! Då fattar man på en gång att människan bara vill skryta.

 4. Kimmey :)

  Jag håller med dig till 110 %!

  sv: Okej, har en maassa skolarbeten som ska vara klara nästa vecka.. har knappt börjat med en del så kommer ha en hel del att göra..

 5. Michaela Veritas

  Tack sötis! Men jag är nog en liten lögnare, har problem med maten och tycker jag är tjock.. Men inte pågrund av dessa ovetandes människor.. Jag vet faktiskt egentligen att jag inte är tjock.. Men tankarna förföljer mig ändå..

 6. e S o h

  sv: Ja de var dom, lätt roligaste =)

  Jag tycker precis som du. Det sjukt vad folk kan göra för ett trycka ner någon annan, sure att man sitta hemma och prata om någon person – men då hör den inte och kan inte bli skadad. Men när man säger så någon hör eller gör något elakt så går det verkligen över gränsen.

 7. Kimmey :)

  sv: Du har tills imorgon kväll (23.59) på dig. Kommer du ändå inte på någon fråga kan du alltid ställa en vanlig fråga också ^^,

 8. Kimmey :)

  sv: Du kommer nog på något ska du se 🙂

 9. Michaela Veritas

  Tack sötis vad snäll du är! 🙂 Ja det gör dom verkligen.. Alla har blivit otroligt respektlösa på senare tid tycker jag precis som du skrivit i ditt inlägg!
  Ses vi imorgon? 🙂

 10. Michaela Veritas

  Det kan vara en medicin, jag började ungefär i samma veva som det kom.. Men det ser inte riktigt ut som utslag längre tycker jag.. Mer eksem.. Jag ska gå till apoteket imorgon och fråga om dom kan se vad det är, annars får jag gå till läkaren.. Hahaha, jaa och jag ska lyckas ta mig ur sängen.. Det kommer en film jag vill se klockan elva, jag kan inte bestämma mig för om jag ska utmana ödet och se den eller om jag ska gå och lägga mig haha

 11. marre

  Tack 🙂
  du överreagerar inte!

 12. Eriiza

  Jo, så är det.
  Många beter sig på det sättet.
  Men jag förstår ändå inte exakt vad du syftar på…

 13. Eriiza

  Jo, jag mår… sådär..
  Och jag har kollapsat allt för många gånger, men inte fått den hjälpen jag behöver.
  Det är sjukt hur många gånger jag har gått alltför långt.

 14. Eriiza

  Ok, då förstår jag. =)

  Nja, har redan legat på dödsbädden x antal gånger, och ändå har det inte skett så mycket.
  Tyvärr är det så oftast Sverges psykiatri system fungerar..

Lämna ett svar