Do wants från Lagerhause

inspiration från lagerhause

Hur kan man inte älska Lagerhaus?! Så mycket rosa, så mycket fint. <3 Det är definitivt en affär gjord för Ninjapuff och såklart vill jag ha en massa saker därifrån när jag flyttar *hint hint*. Kakburkar, formar och allt sånt där tjejigt gulligull! Jag är så peppad på att komma ifrån det här klaustrofobiska rummet och kan inte låta bli att sitta och planera för hur det ska bli. Den första Juni ska jag få flytta in så länge de inte klantar sig av någon anledning, men om så är fallet kommer de att få en rejäl utskällning för det känns inte riktigt helt okej. Inom LSS borde det inte ske av uppenbara orsaker. Vi får hålla tummarna för att det går som planerat!

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. aliengirl- life with autism and art

  Jag var inne på lagerhouse en gång & hittade massvis som jag har i min lägenhet. 🙂
  Och massa balla grejor på andra ställen! Som en grisringklocka i rosa.

 2. Johanna

  lagerhaus har riktigt fina saker 🙂

 3. Johanna Sparv

  Sv: Tack finis :*
  Ja såklart, men om jag käkar kolhydrater försöker jag få i mig så mycket fullkorn och fiber som möjligt – men nu när jag är sjuk vill jag bara ha mycket vitt mjöl som jag verkligen inte mår bra av haha! 🙂 <3

Lämna ett svar