Död blogg eller vad?

Ninjapuff och Iron Sparrow

Nu vart det lite dött här igen. Åh va jag hatar den här bloggen ibland… Eller rättare sagt webbhotellet den ligger på eftersom att servern verkar knasa sig lite väl ofta. I helgen kom jag knappt in på bloggen alls så ni kan ju ana hur less jag har varit. Jag börjar även få lust att skylla på dem för hur seg bloggen känns. Har testat många olika saker, lagt till och bort, rensat osv. med så pass dåligt resultat att det ibland känns lite lönlöst. Men tar man tag i det? Nej självklart inte. Jag erkänner, jag är lat och klagar som om det inte fanns en morgondag.

Jag ska försöka komma igång med bloggningen mer men det är så mycket som måste göras. Jobb, packning (inte lite heller), träning, överleva dagarna… och allt det där som jag glömmer bort hela tiden. Som juste, alla möten som kommer i veckan! Klart att man håller på att glömma dem också. Min ork är fortfarande på semester så det mesta går inte så särskilt effektivt tyvärr. Jag är lika glömsk och virrig som vanligt men det får gå ändå på något sätt!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Alisha

  Jag förstår om du är less då. Undrade varför du inte hade bloggat något :c
  Hoppas det slutar strula snart D:

  ”Min ork är fortfarande på semester så det mesta går inte så särskilt effektivt tyvärr. Jag är lika glömsk och virrig som vanligt.” – Det känner jag igen rätt mycket, för det är så jag också känner :c

 2. aliengirl- life with autism and art

  Trist när det ska hända. 🙁
  Men kan du inte flytta bloggen till ett annan bloggsida? Fast det klart, det bestämmer du själv!

 3. Johanna Sparv

  Förhoppningsvis kommer saker och ting kännas lättare när du får slappna av i din EGEN LÄGENHET! 😀 <3

Lämna ett svar