Död idag men levande imorgon, förhoppningsvis

Copyright@Ninni Undén

Dagens mående: Helt j*vla död. Varför ska tröttheten bli värre än vanligt så fort jag är ledig? Som om den vanliga tröttheten inte räckte till. Är det karma som straffar mig för alla dessa onda ting jag har gjort? Som att snatta ett par godisar som kostade en krona styck eller som att sno några femkronor från en skål fylld med dricks. Ja jag verkligen varit en stygg flicka i mina yngre år, ajabaja!

Jag får nog börja jobba lite på min karma för den är tröttheten är bara för mycket. Jag trodde att våfflorna skulle pigga upp mig men icke sa Nicke! Sängen har lockat sig med sin välkomnande famn och jag somnat och gått upp för att somna om igen sisådär 10 gånger nu. Även fast att jag vet att det gör tröttheten ännu värre kan jag inte låta bli. Min säng kan inte ta ett nej…

Jag orkade göra våfflor och nu har jag orkat skriva det här. Nu ligger orken rejält på minussidan och jag vill gå och lägga mig igen, men det måste jag försöka undvika så att den onda cirkeln får ett slut någon gång. Jag skulle kunna försöka städa lite till i lägenheten men hela kroppen värker från gårdagens träning och jag känner mig stel som en rostig gammal robot. Uhu, what to do?

4 svar på ”Död idag men levande imorgon, förhoppningsvis”

Lämna en kommentar