Död och pank

Känner mig helt död i kroppen. Fast lite på ett skönt sätt precis som man brukar känna efter ett bra träningspass. Nu när jag har slutat med Inderal kan jag komma upp i flås igen så konditionsträningen har blivit kul och den blir snabbt bättre. Grymt. Dagens träning var inte lika bra som gårdagen då jag fick avbryta efter 20 minuter på min favoritmaskin. 112 Aina spelade nämligen in till ett avsnitt på gymmet! Jag hoppas verkligen inte att jag kom med för jag såg ut som en galet svettig och springandes Shrek…

Sen så har jag även varit på AktivaRe och träffat min sjukgymnast efter ett litet sommaravbrott. Vi kom fram till att jag ska börja med vattengympa 1 gång i veckan för att avlasta fötterna då det är just de som stoppar mig när jag konditionstränar. Jag börjar redan på torsdag och jag har ingenting att bada i! Eller jo, bikinis som är alldeles för små för mig. Jag som börjar bli rätt pank… Högkostnadsskyddet har gått ut och innan lönen kommer måste jag köpa ett busskort så det blir ett par knapra veckor nu.

8 svar på ”Död och pank”

  1. Önskar att jag orkade träna/hade mod till att träna på gym 🙁

    Sv: Gör det! Använd selective colours tillsammans med curves efteråt, för då brukar resultatet bli ”bäst” 😀

    Svara
  2. Sv: Fusk! Det enda stället jag vet där det mest är pensionärer är Friskis & Svettis – eftersom det ligger så nära mig. Tror dock inte att det är mycket folk där på vardagar, men vågar ändå inte gå dit 🙁

    Svara

Lämna en kommentar