Does it make me look like a cow?

Jag börjar bli bokstavligen talat galen på min svullna tunga som är så svullen så att den ser ut att tillhöra en ko. Att det svider och sticks är också väldigt irriterande, jag har verkligen inte tålamodet som behövs just nu. Vill man vara fin så får man lida pin, eller hur var det nu igen? Imorgon ska jag hem igen eftersom jag måste ta tag i en massa saker som snart måste bli klara. Det betyder att mamma kommer att få reda på tungpiercingen och att hon kommer att passa på med sina kommentarer. Jag hoppades att svullnaden hade hunnit gå ner lite innan dess men jag får väl ta smällen. Orkar bara inte lyssna på hennes gnäll som ändå aldrig leder någonvart.

Något som känns roligt är att jag har börjat längta efter att få spela ett spel. Det var längesedan jag hade det här suget och lusten efter att få sätta på ps2 och klistra fast mig i sängen. Jag har lyckas börja spela Kingdom Hearts igen, mer på riktigt. Visst har jag inte så mycket tid till det men nu när jag har det så utnyttjar jag det istället för att tänka ”äh, jag orkar inte”. Detta är ännu en småsak men det är något som jag har saknat och behöver. Jag behöver känna den här barnsliga längtan som påminner mig om att jag fortfarande finns kvar någonstans där inne. Jag saknar den där lilla nörden jag var.

 

<– Kom igen, jag har tråkigt!

7 svar på ”Does it make me look like a cow?”

 1. Superbra att du lyckats hitta något du vill göra! Jag skulle också behöva det, nu blir det bara tvn och datorn som man slötittar/surfar på..

  Smsa sötis när du kan igen 🙂

  Svara
 2. Hej tjejen!

  Jag lider också av ett svårt självskadebeteende och genomgår också DBT.
  Jag ville bara säga att jag hoppas du fortsätter kämpa på, som du uppenbarligen gör!

  Det måste finnas något bättre i livet än detta.

  Stor kram!

  Svara
 3. sv: Precis, då kan man bli frisk också 🙂 Man måste bara tro lite på sig själv! Och tro på andra 🙂

  Svara

Lämna en kommentar