Drömmar och sömnbrist

I was dreamin’ we were running from a city burning down, down, down. Made a break, a new escape, and let the world crash, down, down, down. Har knarkat No idea med All Time Low på högsta volym de senaste dagarna. ♥ Just den första meningen passar in på förra nattens mardrömmar som har hållit mig helt utmattad hela dagen. Jag blir alltid helt slut när jag drömmer så länge och intensivt som jag har gjort varenda natt den senaste månaden (som jag minns). Bomber sköts från båtar över oss, det exploderade överallt och från bomberna släpptes en frätande vätska ut som tog lika många offer. Min kompis Denice som jag sprang med blev skadad av just den vätskan som helt plötslig låg utspritt och bubblade på fältet vi sprang på. Sen började flera olika drömmar flätas ihop i varandra och helt plötsligt handlade det om vanvårdade djur som jag lämnade kvar tack vare kriget.

Jag undrar vad alla drömmar kan betyda om de nödvändigtvis betyder något. Det känns ju ändå inte helt omöjligt att det kan finnas en mening med att man drömmer det man drömmer. Boken Ut ur mörkret har övertygat mig ännu mer om det. Förr brukade jag mest drömma om aktuella händelser, om människor som jag nyligen har träffat eller tänker mycket på, det som jag upplevde under dagen osv. Nu känns det som att de bara blir längre, mer komplexa och diffusa.

Nu är det dags att sova igen och hoppas på att man får vakna i tid imorgon. I wouldn’t count on it. Det är jobbdags igen och jag orkar verkligen inte. Varenda vecka är fullproppad och jag vaknar otaliga gånger när jag väl får somna. Jag brukar till och med vakna ur drömmarna mitt i natten för att hoppa rakt in i dem igen fast jag inte vill. Wöööh. Godnatt!

4 svar på ”Drömmar och sömnbrist”

 1. Jag brukar också drömma sådant, jag drömmer om att jag träffar på en kille som är icke människa! Medans han ser ut som han vill mer beskydda mig än skada mig. ._.
  Hade en dröm där jag vaknade upp förra veckan & skrek ”MAMMA!!!”, inte första gången jag skriker med att vakna upp ur sömnen.

  Svara
 2. Sv: Alltså, din kommentar fick mig att le så mycket och du fick mig att må mycket bättre ♥

  Det kan vara svårt att tro att någon dömer mig, men det finns personer inom min familj som gör det och väldigt mycket utav det har med min fotografering att göra, vilket har fått mig att tappa lusten till att fota ibland.
  Ååååh, men du ska inte vara avundsjuk! Du ska veta att jag är avundsjuk på dig med, för du har en naturlig talang i att skriva på ett sätt som får mig att fastna för dina texter, även om de bara handlar om dina dagar. Och du skriver på ett fint sätt också!

  Du är en bra vän. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver och hur du upplever saker och det känns på ett sätt tryggt att jag inte är ensam om det och även tråkigt att du måste gå igenom det. Men du är bra på alla sätt och vis ♥

  Svara

Lämna en kommentar