Dumma knasväder, ge mig sol!

Men vad är det här för knasigt väder?! Regn, blåst och en grå himmel = En inte så glad Ninni. Jag vill ha sol så att jag kan sitta på balkongen och sola i flera timmar. Känner mig fruktansvärt blek jämfört med alla andra så det är ju lite typiskt att det ska bli så dåligt väder semester börjar närma sitt slut. Idag har jag i alla fall hängt med Johanna och myst tills att vi blev så sega att jag kunde ha somnat på henne. Varför jag från början låg på henne kan man ju undra men det jag låter eran fantasi få avgöra . Sen när jag försökte laga middag small det till så jag fick vara utan el ett tag. Tydligen hade 2 av 3 säkringar gått.

Nu är det nog dags för sängen! Eller ja, i alla fall så fort min hjärna har kommit någorlunda ner i varv och blir lika trött som kroppen är. Imorgon blir det att träffa norrlänningen Magdalens och ha det sköj. Förhoppningsvis är jag piggare då än vad jag har varit den här dagen. Jag hoppas även på lite sol och balkongväder..

5 svar på ”Dumma knasväder, ge mig sol!”

  1. Hos mig så har det ösregnat hela dan & har varit tråkigt väder med! Hoppas vädret blir bättre för oss båda! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar